Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat és/vagy barátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat és/vagy barátok, ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar hogy barátnőm nem akar találkozni a barátaimmal. Pedig jó fejek, mind rendes és okos ember. Ami zavarja kicsit hogy fiatalabb náluk és hogy butának fog tűnni, meg hogy akkor majd nem adhatja saját magát. Pedig ettől nem kéne tartania. Nem is azt kérem hogy mindenkivel találkozzon csak 1-2vel mert nekem szokott velük program lenni amire ők is elhozzák a barátjukat barátnőjüket. Engem zavar hogy ő az ilyenekre nem jön el. Pedig nem is bulikról lenne szó csak mondjuk túrázás vagy beülni valahova nappal. Én is akarok az ő barátnőivel találkozni, de mindig halogatja, hogy majd ha lesz valami jó ok rá. Nem tudom hogy szégyell vagy sem, de ez így nekem totál érthetetlen. Nektek volt ilyesmi vagy hasonló tapasztalatotok?

2012. máj. 20. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg téged nem tilt a barátaidtól, igazán rábízhatnád a döntést, kivel akar találkozni.
2012. máj. 20. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hosszú távon gondot okoz, ha nem kedveli őket. Szerintem biztasd, hogy azért akarod vinni, mert büszke vagy rá, és vele szeretnél lenni.

24/N

2012. máj. 20. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ülj le szépen mellé,és beszéld meg vele,hogy egy próbát azért megér,ha nem tetszik neki,akkor nem kell,de addig ne mondjon semmit,amíg ki nem próbálta. Ha utána se jó neki,akkor meg ne erőltesd,ő az ő barátnőivel,te a te barátaiddal érzed jól magad,és akkor hagytok egymásnak szabad teret. Pl egy napra szervezitek a túranapot,és azt,mikor ő csinál a barátnőivel egy "csajos" napot,és ennyi.:) Nem hiszem,hogy gond lenne az se,ha nem zárkózik el a barátaidtól,de az se,ha nem vagytok egymás nyakán sülve-főve. :)
2012. máj. 20. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
én sokszor bemutattam párom "barátnőimnek", de, miután szabályosan az összes el akarta őt csalni tőlem, inkább a családnak mutatom be, nem a hájas pasilesőknek....
2012. máj. 21. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!