Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a barátom akar fizetni, kezdem kényelmetlenül érezni magam emiatt. Mit tegyek?
Pár hete vagyunk együtt, de eddig akárhova mentünk, mindig ő fizetett. Tegnap pl. elmentünk sütizni. Én előre megmondtam neki, hogy én hívtam meg, tehát most én fizetek. Nem mondott semmit, majd mikor a pincér kihozta a számlát, előkapta a tárcáját és ő fizetett.
Kezdem emiatt rosszul érezni magam, mert alig merem elhívni valahova, mert ha mindig ő fizet, az neki már sok kiadás lenne. Elmehetnénk vacsizni is, meg ide-oda, de nem bírnám, hogy mindig ő fizessen. A mi családunk amúgy is jobban él anyagilag, ezért még kellemetlenebb.
Már beszéltem vele erről, de csak annyi volt a válasza, hogy nem engedhet engem fizetni, mert az sértené a "férfiúi önérzetét".
Mit csináljak? :/
18/L
Látjátok, belénk építitek ezt a sztereotípiát.
Ha egy lány vesz valamit, smucigok vagyunk.
Főleg friss kapcsolatnál ne csodálkozzatok ilyenen.
kérdező:
"Miből gondolod?"
Abból, amit írtál. Még mindig ez az ősrégi gondolkodása van a barátodnak. Mindezt csak azért, hogy te őt válaszd, ő kapjon puncit, valamit nem meri rád hagyni a fizetést, mert fél, hogy egyesek mit gondolnának...
Az értelmes gondolkodású férfi nem fizet a nő helyett semmit. Egyenjogúság van. A nő fizesse a sajátját!
12:16 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!