Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim felajánlott 3 kívánságot. Mit kivánjak?
1. Főzzön neked valami finomat
2. Közös fürdés
3. Masszírozás
A 4. már ebből fog adódni, kérned sem kell sz..! :)
Örök élet, ingyen sör, adócsökkentés.
Én egyébként a másik pasit kérném, de nem várnám el, hogy teljesítse, csak kíváncsi lennék a határokra.
24/N
Szia, nem tudom elhasználtad-e már, de valami olyat kérj, amire vágysz, biztos van, a valós életben meg szexben is, és nem tudhatjuk!
Én folyton szexben gondolkozom, úgyh valami ilyesmit kérnék.
Képzeld el h bármit kérhetsz és nem kell szégyellned. Az én barátnőmnél pont így derült ki h nagyon élvezi, ha kikötözhet, és úgy egy bizonyos pozícióban :) az orális szexet. Nem is értem, miért kellett addig titkolni :)
De ő még ilyeneket szokott kérni tőlem, ha bármit kérhet és nincs perverz hangulatban: reggeli az ágyba, több órás masszírozás, talpmasszázs, főzzek neki vacsit...
Én általában orális szexet kérek spontán helyen, vagy azt h öltözzön be vminek :D
Elég sokszor játszunk ilyen hülyeséget, h bármit kívánhatunk :D de sztem tök jó.
a pasid gazdag vagy mire föl ilyen gavallér??
szerintem:azért ajánlotta neked ezt mert azt gyanítja hogy olyat kívánsz ami neki is kapóra jön.pl ugye plusz egy csaj az ágyba
mert amúgy mi másért koppintaná DJ Dévényit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!