Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kívánságot írnátok egy palackba?
Figyelt kérdés
Ha útjára indítanátok egy palackot,ti akik szeretitek egymást, milyen üzenetet hagynátok benne?2009. nov. 23. 09:28
1/9 anonim válasza:
Hogy lehessen 10 kívánságom, ami teljesül:)
1.: Boldog legyek.
2.: Barátaim és a nekem fontos emberek is.
3.: Kijussak Amerikába
4.: Megtaláljam a párom.
5.: Hogy a további 5 kívánságot, felhasználhassam később:)
2/9 anonim válasza:
A palackba nem kívánságot szokás írni, hanem segélykérést XD Úgyhogy ha palackot indítanék, azt kívánnám, mentsenek meg!
Azt meg végképp nem értem mi köze van ennek ahhoz h szeretjük-e egymást a palackkal, vagy nem :P
3/9 anonim válasza:
Ha ilyen lesz, hogy palackot kell útjára índitanunk akokr ezt írnánk bele hogy: HELP
4/9 anonim válasza:
nekem már nincs kívánságom, egy üres lap vagyok
5/9 anonim válasza:
Örök szerelmet igérnénk benne a többi gondot ezután megoljuk bárhogy is.
6/9 anonim válasza:
Egészség, boldogság Mindenkinek.
9/9 anonim válasza:
Fölösleges mit beleírni, mivel ha nem írunk rá címzettet, visszaküldik a feladónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!