Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből gyűlölet?
Szia,
én a volt völegényemmel 5 évig voltam együtt. Mikor rájöttem arra, hogy nem szeretem akkor annyira megváltoztam vele szemben, nagyon csúnyán viselkedtem vele. Rettenetesen megbántottam. Szégyelem magam miatta már, de amint rájöttem, hogy már nem szeretem megharagudtam rá, és csak a hibáit láttam azonnal szakítottam vele amit nem értett meg helyre akarta még hozni de én elköltöztem elvittem mindenemet és sohat többet nem voltam hajlandó szóba állni sem vele. Ennek annyi volt az oka, hogy nagyon mérges voltam az egész világra mindenre, hogy ez a szép és jó kapcsolat megszünt. Nekem Ö volt az első nagy szerelem, az első férfi az életemben, és rájöttem, hogy nem érzek semmit már iránta. Mai napig nem beszélek vele pedig van, hogy keres.
Én csak azt tudom javasolni, hogy hagyd békén mert csak bántani fog.
És valószínü nem tudja ö se az okát, hogy miért.
De nagyon rossz rájöni, hogy az akivel elképzeltük az életünket abba már nem vagyunk szerelmesek. Ez egy reakció, amiről valószínü ö se tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!