Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből gyűlölet?!
IGEN!!!
tudod szokták azt mondani hogy a szeretetet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól...
és sok benne az igazság, de ne felejts el hogyha valakit szerettél és utánna megutálod akkor még mindig érzel iránta valamit vagy számít neked....
remélem érted mit akartam ezzel kifejezni
Igen értem 19:13!
sztorik?léci irjatok!
igen és nem írom le mert elbőgném magam és hülye voltam
19/L
előző voltam, csak megláttam h sztorikat is vársz
megcsalt, de én még meg is bocsátottam volna neki, de ő szakított velem
utána pár hónapig ment a huzavona, hol veszekedtünk, hol újra összejöttünk, egy buliban lefektetett mikor részeg voltam aztán megint nem foglalkozott velem
mikor később majdnem összejöttem egy másik pasival féltékenységében rájött h mégis kellek neki, én hülye meg visszamentem hozzá, majd egy bő hónap múlva szakított velem azzal az indokkal, h beleszeretett vki másba
na ekkor utáltam meg és rájöttem h egy könnycseppet sem érdemes ejteni érte... és milyen igazam volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!