Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Én szinte mindegyikkel tartom a kapcsolatot 1-2 vel még össze is járkálok jó barátok lettünk. miért kérded? ha szabad tudni
3/13 anonim válasza:
Van, amelyikkel jóban vagyunk, ha összefutunk váltunk néhány szót és van, aki nem vagyok biztos, hogy nem verne meg dacára annak, hogy nő vagyok, ha összefutnánk..:D
5/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bunkó. Ez egy szimpla kérdés volt ha nem tetszik nem kell ide irni semmit. Komolyan ma már anonim idegeneket bunkóznak.
2012. máj. 19. 17:24
8/13 anonim válasza:
Semmilyen, élünk tovább egymás nélkül!
9/13 anonim válasza:
Eggyel szoktam nagyritkán beszélni. A többivel nem beszélek.
21L
10/13 anonim válasza:
Személyfüggő.
Volt egy barátom, aki megcsalt, aztán próbálta eltitkolni, hazudozott. Én rájöttem és szakítottam vele. Na ő az, akit bármikor bele tudnék fojtani egy kanál vízbe.
Volt egy másik barátom, akivel évekig együtt voltunk, aztán valahogy ellaposodott az egész. Szépen kulturáltan megbeszéltük, hogy inkább legyünk barátok, mert ez már nem az az igazi szerelem, csak megszokás. Vele a mai napig jóban vagyunk, néha elmegyünk együtt sörözni vagy kávézni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!