Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek volt már komolyabb kapcsolatotok? Mivel tartottátok fent?
Hát, a közös érdeklődési kör, és a hasonló célok, elképzelések mindenképpen segítenek. Pl. ha nagyjából ugyanaz a világnézetetek, ugyanazokat a dolgokat szeretnétek az életben elérni (pl. jó állás, család, kertes ház vidéken, mittomén), és kb ugyanabban a sorrendben (tehát ha te is, meg ő is először munkát akar találni, és csak utána tervezi a gyereket, az azért előnyösebb, mintha ő előbb akarna gyereket, te meg előbb akarsz vidéki házat, ahhoz meg melózni kell, érted...).
Ha közösek a célok, azokért tudtok együtt, közösen küzdeni, és meg is tudjátok beszélni egymással. Mindig van téma, hogy mit hogyan képzeltek, stb.
Aztán a sok közös program, az is számít szerintem. Ha hetente csak 3x találkoztok, és akkor is egy padon ücsörögtök, vagy nem tudom, akkor az egy idő után unalmas lesz. Mindig ki kell találni valamit, menjetek el sétálni, kávézni, fagyizni, színházba, moziba, akár állatkertbe is, nem kell drága helyekre mászkálni, a lényeg, hogy legyen közös élmény, hogy együtt csináltok valamit. :)
21/L
Legyen mindkettőtöknek saját élete. Saját hobbi, néha külön el kell menni valahová esténként. Csak a barátokkal beülni egy kedvenc helyre, vagy átmenni valakihez.
Ugyanakkor jó ha van egy közös hobbitok is, mi a párommal idén beiratkoztunk tánctanfolyamra.
Balettozom, néha eljön az edzéseimre, ő zongorázik nekem.
Rengeteget kirándulunk együtt, akár ketten kiülünk a parkba piknikezni, vagy a barátokkal elutazni egy hétvégére.
Alapvetően azt tegyétek, amihez kedvetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!