Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A barátnőm (csak barát) megkérdezett egy lányt hogy tetszem neki.

A barátnőm így írta le mi volt:

Barátnőm: Kérdezhetek valamit??

A Lány: kérdezz!

Bnőm: De akkor válaszolj!!!

L: Jójóó

B: Neked tetszik a Gábor(én lennék)??

L: Jaaj nem tudom nem tudom

Barátom: Akkor igen??

A Lány: Neeeem neeem nem tudom neeeeeeem

És akkor elmentek mindketten

2009. jún. 27. 16:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Én 14 a Lány 13 éves.
2009. jún. 27. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Egy 13 éves lánynak hetente más tetszik. És ha tetszik neki valaki az se jelent semmit, tehát ez ne is érdekeljen. Ha tetszik neked a lány kezdeményezz, aztán majd lesz valami:)
2009. jún. 27. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Az biztos a mai 13éves lányoktól nemkell félni, hogy nem kezdenek, de mivel sok nemtudomot írt és még kicsi, így cikinek tartja,szóval valószínűleg tetszel neki,ha idősebb lenne,azért írná a sok nemtudom-ot,mert nem akar bántani, szóval lehetséges hogy tetszel neki.
2009. jún. 27. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem lehet csak még bizonytalan.de a 17:00_tól kérdezem voltál egyáltalán 13 éves?honnan veszed hogy minden héten más tetszik nekik?akkor gondolom te is ilyen voltál
2009. jún. 27. 17:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De élőbe volt a beszélgetés (barátom és a lány közt). És a barátnőm írta le nekem MSN-en hogy mit mondott.

2009. jún. 27. 17:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok még más véleményére is
2009. jún. 27. 17:16
 7/7 anonim válasza:

így visszagondolva, 13 éves koromra, ami nem volt olyan régen...

én egyszer vallottam be egy barátnőmnek, amikor tetszett egy fiú, akkor is megtudta a fél suli... :S

azután én is kb. ilyen válaszokat adtam... :D

szóval sztem nyugodtan próbálkozz, van esélyed! :D

2009. jún. 28. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!