Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim, mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Szóval,adott egy nagyon szexi,szép,csinos barátnő. Első ránézésre tipikus plázacica,de valójában okos és inteligens nő. 1 hete járunk.Viszont a napokban valami nagyon meglepett. Kajakra többet burkol a csaj mint én.:D Pedig nekem is van étvágyam. Komolyan mindent megeszik amit elé raknak. Az alakján egyáltalán nem látszik,inkább még túl sovány is. Szóval,mi lenne a véleményetek,mit szólnátok? :D Előre is köszi!

24f

2012. máj. 18. 20:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kössz szépen a válaszokat. :DDD Bulémia kilőve,biztos vagyok benne,hogy ilyen problémája nincs. Az anyagcserés dolog inkább nyerő. Sajnálni,dehogy sajnálom tőle,csak meglepett,hogy egy ilyen csaj,akiről azt hinné az ember,hogy még a "saliját" is csak turkálva eszi,ennyit kajál.:D Amúgy ja ezen az olcsó éttermes dolgon már én is elgondolkodtam.:D
2012. máj. 18. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem szólnék semmit aranyosnak találnám.
2012. máj. 18. 20:24
 13/18 anonim ***** válasza:
10. - Nem,már 19 vagyok :). De örülök neki, mert még este 11-kor is eszek,és semmi nem látszik :)
2012. máj. 18. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor vigyázz, a wc papír is gyorsan fog fogyni :D
2012. máj. 18. 20:26
 15/18 anonim ***** válasza:
lehet ez még pajzsmirigy is. mármint, túlműködés, ami azért nem jó, mert át fog lépni alulműködésbe egy idő után, akkor pedig egy vajaskenyértől is hízik...
2012. máj. 18. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Jó hogy nem már temetjük szegény lányt.

Az egyik legjobb barátnőm egész nap eszék, minden túlzás nélkül, de tíz éve ugyanolyan az alakja.

Viszont vannak olyan lányok, akik akkor is híznak ha két falattal többet esznek a normálisnál. Egyénenként változó.

2012. máj. 18. 20:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok nem értem mi ezzel a baj. Annyit zabálok amennyi jól esik. Nem vagyok elhízva. :)
2012. máj. 18. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Aranyos. :)
2012. máj. 19. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!