Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért van az, hogy ti az igazi férfit keresitek, de az ilyen életre nem való nőies kisfiuknak általába van bnője, én meg egy igazi férfi vagyok, nem vagyok tahó meg dagadt sem, nem vagyok csúnya és mégsincs soha nőm?
17:59
te már csak tudod hogy mi a sikerélmény a pasinak. A téma nagy szakértője vagy sikerélmények terén látom!
17:59-es vagyok
Egyrészt: nem elutasítás volt, csak arra céloztam, hogy a férfinak illik kezdeményeznie és megtennie az első lépést.
Előttem szólónak: képzeld, igen, tudom, hogy szeretik a férfiak, ha meghódíthatják a kiszemelt lányt, és azt is nyugodtan elképzelheted, hogy van tapasztalatom, mert nemrég lett vége egy több mint 5 éves kapcsolatomnak. És ő előtte is voltak kapcsolataim, és a férfiak szeretnek hódítani. Ennyi.
"Csajok! Miért van az, hogy ti az igazi férfit keresitek, de az ilyen életre nem való nőies kisfiuknak általába van bnője, én meg egy igazi férfi vagyok, nem vagyok tahó meg dagadt sem, nem vagyok csúnya és mégsincs soha nőm?"
Válasz:
Én baromi peches vagyok még sincs nőm,na ennyit erről,és igen egy szerencsétlennek is érzem magam,még sincs nőm.
18:32
akkor nagyon el vagy tévedve!
"így van mostmár mindenkire rámegyek akinek hosszú a haja:D"
Nem lennék most oldschool rocker gyerek! :-)
Jó érzés, mikor semmit nem kell tennem és meg van a lány... De az az igazi, mikor mindenki meg akar szerezni egy nőt és mégis én tudom meghódítani.
Amúgy nem vagyok nőies, nem vagyok bunkó, nem vagyok magányos.
Olvasd vissza, hogy mit írtál.
Az írásképedből, helyesírásodból könnyű levonni, hogy elég egy, hm, gyenge szellemi képességekkel rendelkezel.
Ne nekem legyen igazam...
Nekem meg nem nőies a párom, de kövér, és nem a legszebb, de mégis szeretem és vele vagyok, már nagyon-nagyon régóta...
22/L
Kérdező!
Én büszke vagyok rád!
Csak így tovább!
"tapasztalataim alapját ti vagy az alfahímet, vagy a leg szerencsétlenebbet keresitek a középutat soha."
hát tesó ezt én 2x is átéltem szóról szóra :D
de már leszarom :D ......ja és én vagyok az aki metálosnak gondol és tudom, h ez itt nem a reklám helye, de azért... http://www.youtube.com/watch?v=nYQDKHUjlm8&feature=endscreen ... "Hiánypótló termék a szerelem" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!