Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Miért van az, hogy ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért van az, hogy ti az igazi férfit keresitek, de az ilyen életre nem való nőies kisfiuknak általába van bnője, én meg egy igazi férfi vagyok, nem vagyok tahó meg dagadt sem, nem vagyok csúnya és mégsincs soha nőm?

Figyelt kérdés
ja meg annyi hogy nem vagyok anyagilag eleresztve, de kocsim azért van, normális a megjelenésem. tapasztalataim alapját ti vagy az alfahímet, vagy a leg szerencsétlenebbet keresitek a középutat soha. tisztelet a kivételnek bár nem vagyok találkoztam olyannal.
2012. máj. 18. 16:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
7%

a világ legnagyobb hülyesége az hogy a nők nem a rossz fiúkra buknak!!!

Láttatok ti már rossz fiút egyetlen csajért is epekedni, vagy sírni utána, esetleg romantikázgatnak vele. Lósz@rt. Ott sz@rják telibe őket ahol és ahogy vannak.

Majd ah az összes zűrös alak itt fog sírni hogy nincs csaj, akkor majd elhiszem, addig viszont a nők csak hazudnak erről a témáról!!!

2012. máj. 18. 17:23
 12/31 anonim ***** válasza:

Áááááááááh!!!

:-D

Jót röhögtem! Ilyen kérdést, ahol ilyen gyorsan ilyen evidens válaszra lelt a kérdező már rég láttam.

Amúgy ahogy valaki már írta, a nőkben nincsen logika. A csíráját sem lehet felfedezni. Tényleg.

Amit viszont bizton állíthatok a magam részéről, hogy egy szép, tekintélyes és minden szempontból lenyűgöző bráner mindig kívánatosabbá teszi a viselőjét. De erre csak 20 fölött jöttem rá. Remélem ez logikus.

:-D

26/N

2012. máj. 18. 17:39
 13/31 A kérdező kommentje:
nekem van bránerem akarsz ismerkedni?:D
2012. máj. 18. 17:41
 14/31 anonim válasza:
XDDDDDDDDDD
2012. máj. 18. 17:42
 15/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neked pont azok a típusú lányok tetszenek, akik a rosszfiúkra vagy a metroszexuális fiúkra buknak. Tudom, hogy írták már előttem, de nem tudom hol laksz vagy hogy hol ismerkedsz, de én személy szerint rengeteg normális és nem csúnya lányt ismerek, akik nem a pénzre vagy a kigyúrt izomzatra hajtanak. És én nem keresek se alfahímet, se legszerencsétlenebbet :) csak egy normális pasit akivel megértjük egymást :)

24/L

2012. máj. 18. 17:50
 16/31 A kérdező kommentje:
és te ismerkedsz?:D
2012. máj. 18. 17:51
 17/31 anonim ***** válasza:
Nna, látom Kérdező rájött, hogy a csajok felé nyitni kell, ezentúl mindenki nézzen a háta mögé, senki sincs biztonságban. :D
2012. máj. 18. 17:54
 18/31 A kérdező kommentje:
így van mostmár mindenkire rámegyek akinek hosszú a haja:D de még ennek ellenére mindig nem kaptam konkrét elutasítást!:D
2012. máj. 18. 17:57
 19/31 anonim ***** válasza:
17:50-es vagyok. Nem ismerkedem, mert én még az a fajta nő vagyok, aki elvárja, hogy a férfi tegye meg az első lépést. És ez a tapasztalatom is. Hiába tetszettek pasik, és hoztam a tudomásukra, nem érdekelte őket. Úgyhogy 18 éves korom óta mindig megvárom, hogy a férfiak tegyék meg az első lépést. Jó érezni, hogy kellesz valakinek és meg akar hódítani, és ez a férfinak is "sikerélmény" :)
2012. máj. 18. 17:59
 20/31 A kérdező kommentje:
akkor most megkaptam az első elutasítást:D mindegy nem adom fel gyerekek!!!:D
2012. máj. 18. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!