Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék bevágódni a szüleinél?
Figyelt kérdés
a barátnőm szülei eléggé ellenzik azt h járjunk, és eléggé nagy a "befolyásuk" nála2009. jún. 27. 11:51
1/6 anonim válasza:
Viselkedj éretten és normálisan. voltál már náluk, azaz találkoztál már személyesen a szülőkkel? bizonyítsd be nekik, hogy a lányuk nlad jó kezekben van. legyél kedves, érdeklődő, de dumálj túl sokat és ne okoskodj. ja és a mamának vegyél egy csokor virágot ha látogatóba mész.
2/6 A kérdező kommentje:
még nem találkoztam velük.
láttak rólam képet és szerintük nem vagyok hozzáillő...
2009. jún. 27. 12:02
3/6 anonim válasza:
még nincs veszve semmi, lehet hogy egy rosszul sikerült kép volt. Minél hamarabb találkozz velük és nyűgözd le őket. Tudakold meg, hogy mivel foglalkoznak, kérdezd meg az érdeklődési körüket. S mikor legközelebb mész készülj egy kicsit a hobbiukból, hogy kapjatok közös témát.
4/6 anonim válasza:
Az én szüleim is ezt mondták a barátomról egy kép alapján h nem illik hozzám, azóta már 1 éve együtt vagyunk a szüleim meg imádják őt.
5/6 anonim válasza:
Legyél normális, udvarias, kedves, rendes fiatalember.;)
6/6 anonim válasza:
Utsót még kiegészíteném annyival, hogy lehetőleg ne vegyél fel semmi extravagáns cuccot (pl. bőr v lakkszerkó, piercing, ne fesd ki az arcod v körmöd :D) légyél előzékeny és mindenképp virág a mamának, az fontos! Ha látják rajtad, hogy mennyire be akarsz vágódni, akkor biztosan értékelni fogják az igyekezeted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!