Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a párod találkozg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a párod találkozgat egy másik pasival?

Figyelt kérdés

Normális, ha a párod, akivel elég régóta együtt vagy találkozik egy másik pasival? Este munka után beülnek, megisznak valami piát, majd a csávó este kocsival hazahozza. Nem volt munkatárs, vagy régi barát, csak megismerte egy buliba, egy haverunk haverja.

Belefér ez még egy párkapcsolatba, vagy féltékenynek kéne lennem?

2012. máj. 17. 18:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én nem engedném ezt a te helyedben,mert ő már a feleséged,semmi dolga más pasaokkal furikázni,veled kellen ezt csinálnia ,nem a munkatársával,ne hagy mig nem késő !!!
2012. máj. 17. 19:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Az, hogy van a fickónak régóta csaja az egy dolog én úgy gondolom, attol még akarhat valamit a te feleségedtől. Neked ezt meg kell beszélned a feleségeddel és ezt nem engedni. Mert......... Egyre közelebb kerülnek egymáshoz ami nem lesz tul jó a számodra. Pl. összevesztek kicsit a feleségeddel, ingerült lesz stb, találkozik a majommal és.... Kinek fogja kiönteni a szívét?? hát a majomnak. Ez kell neked kérdező?? Előbb utóbb meg fog csalni! TUDOM NEM KELL MINDIG A LEGROSSZABBRA GONDOLNI DE JOBB EZT MEG ELŐZNI! Úgy hogy mond csak el a feleségednek, hogy ez téged zavar és tartsa be a 3 lépés távolságot. Beszélgessenek de a 3 LÉPÉS LEGYEN MEG! Más különben úgy jársz mint én! Az én párom 6,6 évig volt másfél évet együtt éltünk és az egyik kis g#ci haverom el szerette mert nem voltam féltékeny hagytam öket haverkodni mert bíztam mint kettőben. Párszor amikor össze kaptunk a kis g#ci mindig ott volt valahogy! Márciusban vége lett! Sok sikert haver és figyelj oda nagyon!!!!!! 24F
2012. máj. 17. 19:45
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat, nem nyugodtam nagyon meg. Ez talán jobb is. Könnyű mondani, hogy tartsa be a 3 lépést, de ha nem vagyok ott úgyse látom mi történik, de azért majd valami ilyesmit megbeszélek vele. Azzal nincs gond, ha beszélgetnek, de pontosan az utolsó fenti kommenthez hasonló félelmeim vannak.

(Higgadt leszek, de azért őszintén szólva szívesen szétverném a csávó képét)

2012. máj. 17. 19:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Biszexuális a pasid, vagy a nőrokonaira is féltékeny vagy?
2012. máj. 17. 19:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Bocs, azt hittem, te vagy a nő.
2012. máj. 17. 19:58
 16/21 anonim ***** válasza:
45%

Hát akkor most leírom az én sztorimat, hátha tanulságos lesz számodra.

Férjezett nő vagyok. Van egy régi munkatársam, akivel az utóbbi pár hónapban közelebbi barátságba is kerültünk sok közös munka során. És bizony előfordult olyan, hogy este ő hozott haza, vagy a munkán kívül is beszélünk, van, hogy órákig tudunk beszélgetni ha valahol összefutunk, vagy meglátogatjuk a másikat. Hozzátartozik a történethez, hogy ő is házas ember.

Mindezzel egyidőben a férjemmel kissé elhidegültünk egymástól, rengeteg gondunk van, de ezeket nem részletezném. Sokszor úgy érzem, hogy több figyelmet, törődést kapok ettől a másik férfitől, mint a saját férjemtől. És azt veszem észre az utóbbi hetekben, hogy kezdek rá más szemmel nézni, sokat jár a fejemben csak úgy, és jobban érzem magam, ha beszélhetek vele, megoszthatom vele a gondjaimat, az érzéseimet, amikre egyébként a férjem nem nagyon kíváncsi.

Szóval ha nálatok is van egy ilyesmi alaphelyzet, akkor ne legyél túl biztos magadban, mert lehet, hogy nem csalt meg vele, de bizonyára valamit pótol ezzel a férfival, és a barátságával. Ne támadd le, de bizony ne hagyd annyiban, mert egy hirtelen felbukkant "barát", aki ráadásul ellenkező nemű... hát nem sok jót jelent. Lehet, hogy a feleséged most nem akar tőle semmit sem, de a férfi viszont igen, és ez már éppen elég a folytatáshoz...

2012. máj. 17. 20:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Kösz, a leírást az ellenkező oldalról. Bár lelkileg szerintem eléggé egy hullámhosszon vagyunk, azért nekünk is vannak gondjaink, és van okom aggodalomra. Szóval nagyon oda fogok figyelni, mert szerintem is kicsit sok ez így. Próbálom nem hagyni, hogy nagyon elszabaduljanak a dolgok.
2012. máj. 17. 21:16
 18/21 anonim ***** válasza:
ez a 3. hozzá szólásom nekem, és sok sikert kívánok és remélem nem fajul el a dolog légy résen. Nekem mindig roszz még! 24f
2012. máj. 17. 21:17
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, igyekszem résen lenni, bár sokat nem tehetek, ha ezt akarja. Elég szar ez az egész. Érezni, ahogy eltávolodunk egymástól. Van épp elég más bajom most az életemben, pont ez hiányzott még. Nincs semmi jó érzésem a jövőmmel kapcsolatban.
2012. máj. 17. 22:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Figyelj dec 24 én kicsit össze kaptunk és ki borult a párom azt meg mondta, hogy nem szeret stb el akar hagyni mert az f#sz kalapot szereti el is akart menni persze probáltaam vissza tartani végül maradt így ment el az ünnep, szilveszterkor fogta magát elment mondta egyedül fog menni a barátnőjéhez nem akarja, hogy ott legyek én mentem reggel dolgozni. Utána ki derült, h találkozott azzal a majommal de nem volt semmi. Gondolhatod mit éreztem. Utána kibékültünk azzal a cím szóval, hogy sajnálná ezt a 6 évet. Ki is békültünk kezdtem örülni de márciusig tartott. Nem volt meg a páromnak annak a majomnak a száma de fejből tudta néha néha felhívták egymást, meg mondta párom hiányzott neki. :@ Én nagyon drukkolok neked és szorítók és remélem nem késő még remélem a feleséged még nem vonzódik ahhoz a majomhoz! Kedveskedj a feleségednek udvarolj neki, foglalkozz vele és beszélj vele! 24F
2012. máj. 18. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!