Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a párod találkozgat egy másik pasival?
Normális, ha a párod, akivel elég régóta együtt vagy találkozik egy másik pasival? Este munka után beülnek, megisznak valami piát, majd a csávó este kocsival hazahozza. Nem volt munkatárs, vagy régi barát, csak megismerte egy buliba, egy haverunk haverja.
Belefér ez még egy párkapcsolatba, vagy féltékenynek kéne lennem?
Hát köszönöm a válaszokat, nem nyugodtam nagyon meg. Ez talán jobb is. Könnyű mondani, hogy tartsa be a 3 lépést, de ha nem vagyok ott úgyse látom mi történik, de azért majd valami ilyesmit megbeszélek vele. Azzal nincs gond, ha beszélgetnek, de pontosan az utolsó fenti kommenthez hasonló félelmeim vannak.
(Higgadt leszek, de azért őszintén szólva szívesen szétverném a csávó képét)
Hát akkor most leírom az én sztorimat, hátha tanulságos lesz számodra.
Férjezett nő vagyok. Van egy régi munkatársam, akivel az utóbbi pár hónapban közelebbi barátságba is kerültünk sok közös munka során. És bizony előfordult olyan, hogy este ő hozott haza, vagy a munkán kívül is beszélünk, van, hogy órákig tudunk beszélgetni ha valahol összefutunk, vagy meglátogatjuk a másikat. Hozzátartozik a történethez, hogy ő is házas ember.
Mindezzel egyidőben a férjemmel kissé elhidegültünk egymástól, rengeteg gondunk van, de ezeket nem részletezném. Sokszor úgy érzem, hogy több figyelmet, törődést kapok ettől a másik férfitől, mint a saját férjemtől. És azt veszem észre az utóbbi hetekben, hogy kezdek rá más szemmel nézni, sokat jár a fejemben csak úgy, és jobban érzem magam, ha beszélhetek vele, megoszthatom vele a gondjaimat, az érzéseimet, amikre egyébként a férjem nem nagyon kíváncsi.
Szóval ha nálatok is van egy ilyesmi alaphelyzet, akkor ne legyél túl biztos magadban, mert lehet, hogy nem csalt meg vele, de bizonyára valamit pótol ezzel a férfival, és a barátságával. Ne támadd le, de bizony ne hagyd annyiban, mert egy hirtelen felbukkant "barát", aki ráadásul ellenkező nemű... hát nem sok jót jelent. Lehet, hogy a feleséged most nem akar tőle semmit sem, de a férfi viszont igen, és ez már éppen elég a folytatáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!