Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velem? Nem értem magam.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Nem értem magam.

Figyelt kérdés

1 hete sikerűlt össze jönnöm azzal a fiúval aki már régota tetszet és bele szerettem.

Erre állandoan szomoru vagyok ,arra gondolok h téll szeret ? meg iesmik .

Nem tudom miért vagyok ien szomoru :S

Mit tegyek szerrintetek ?

2009. jún. 26. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem tanulj meg írni...
2009. jún. 26. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1 hét után valószínűleg nem szeret még, úgyhogy inkább azzal foglalkozz hogy belédszeressen, ne pedig azzal, hogy szomorkodj butaságok miatt.
2009. jún. 26. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát énse értelek téged!:D
2009. jún. 26. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
No nálam eleve ott kezdődik az értetlenség, hogy manapság miért van felcserélve a sorrend? Kapcsolat, szerelem. Nem lenne úgy jobb, hogy szerelem, kapcsolat??
2009. jún. 26. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
sztem is tanulj meg írni... elég kelletlen vagy azért nem bírsz magaddal... hülye p*csa lehetsz...
2009. jún. 26. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha itt írsz a bajodról, nem fog megoldódni. Sok közös programot kell szervezni vele, sok időt együtt tölteni, és nem rámászni. Maradj két lábbal a földön, de hagyd, hogy igazán megszeressen. Ennyi.
2009. jún. 27. 01:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze magad! Amikor én ok nélkül vagyok szomorú, akkor SOHA nem mutatom ezt senki felé, ugyanúgy mosolygok. Főleg a barátommal! Ha egy perce még miatta sírtam, mert mondjuk hiányzik, és telefonál akkor azonnal átmegyek vidámba. És ez a kedv egy idő után tartósan átragad, plusz hogyha egy idő után érzed, hogy nem fogtok szétmenni, hogy minden rendben van, akkor a rosszkedved is el fog múlni.

Egyébként én is így voltam, mert egy olyan pasival jöttem össze, akinek előtte 1-2 hónapos kapcsolatai voltak, és egész egyszerűen nem akartam beleszeretni de akkor szakítottam a négy éves (már nem jó) kapcsolatommal és szükségem volt valakire. Úgyhogy én az első egy hónapban még fallal vettem körül magam, nem akartam nagyon megszeretni, titokzatos maradtam, és emiatt a kezdeti döccenők okozta szomorúság sem érintett olyan mélyen. Minden gödrön túljutottunk a vidámsággal, és azzal a felfogással, hogy "áh lesz ami lesz, jó pasi, jól érzem magam vele, nem élem nagyon bele magam aztán majd elválik". Tegnap voltunk 9 hónaposak és hihetetlenül szeretjük egymást.

És szerintem pont emiatt. Ugyanis mivel az egészet nem vettem véresen komolyan, sokkal toleránsabb voltam minden dolgával szemben, laza, vidám, nevetős, megbocsátó. Könnyebb így összecsiszolódni. Nem mondom, hogy ne legyél figyelmes, de a szerelem amúgy sem egy hét alatt alakul ki. Viszont senki nem akar egy búval b@szott (bocsi) csajjal járni, úgyhogy szedd össze magad, tudasodítsd az érzelmeid és meglátod, meglesz a gyümölcse. Ha mégsem működik, akkor legalább nem rajtad múlt.

2009. jún. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!