Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? Nem értem ezt.
Figyelt kérdés
A barátomnak, akivel mellesleg 2 éve együtt vagyok, van egy nagyon szép unokatestvére. Mondhatjuk, hogy a lánnyal barátnők vagyunk, nem olyan nagyon közeliek, de ha találkozunk mindig beszélgetünk. De ha a barátom átmegy hozzá, vagy telefonálnak vagy valami, akkor nagyon féltékeny vagyok, és tudom, hogy az unokatestvére, meg barátomnak is elmondtam, mondta, hogy bolond vagyok, mert azért mégsem az unokatesójával fog kikezdeni, meg neki csak én kellek, de akkor is nagyon rossz. Szerintetek ez miért van? Vagy mit tudok ezzel az érzéssel csinálni?2011. jún. 5. 16:00
1/5 anonim válasza:
nah te aztán érdekes csajszi lehetsz :D
bolond v de hát most na annyi baj legyen éppen még bele fér :D
19F
2/5 anonim válasza:
Szokj le róla nagyon gyorsan, ilyen hülye csajokat nagyon nehéz elviselni. Ne csodálkozz, ha egyszer megunja és otthagy.
3/5 A kérdező kommentje:
@16.12
Ha 2 éve tűri, nyilván nem fog otthagyni, mivel mindketten tudjuk, hogy hülyeség, de egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. A féltékenységről meg nem lehet csak úgy "leszokni". Ezt nyilván azért mondtad, mert még nem volt értelmes kapcsolatod. :)
2011. jún. 5. 16:15
4/5 anonim válasza:
Nem jó, ha már az unokatesójára is féltékeny vagy. Mi lesz később? Gyorsan szerezz több önbizalmat és a párodban is bízzál jobban.
5/5 anonim válasza:
16:12
Volt, nem is egy. De a te kapcsolatod az én szótáramban nem számít értelmesnek. Örülj, hogy a fiúd elviseli, nem sok olyat találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!