Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mi van velem?
Figyelt kérdés
Van egy bnőm már 4hónapja. Előtte nem volt semmi komoly..évekig csak csajoztam talán 1-2 rövid kapcsolatom volt közben. Szeretem nagyon a barátnőmet,nem szerelemmel hanem szeretettel. Nagyon rendes lány erkölcsös,értelmes, NŐ. Néha elgondolkodom mostanában a szakításon,de még sem tudom megtenni,mert valahogy nem tudom elengendi, fontos számomra,de előfordul,hogy azt érzem,hogy szeretek egyedül lenni és nem szeretnék kötöttségeket. Mostanában 1x majdnem szakított velem,de akkor sem bírtam elengedni...Miért van az, hogy nem akarok kötöttségeket de őt sem akarom elveszíteni? Korábban is volt velem hasonló..akkor elengedtem a lányt és utólag meg is bántam..2011. máj. 12. 10:57
2/3 A kérdező kommentje:
viccen kívül erre is gondoltam,hogy érzelmileg éretlen vagyok még...
2011. máj. 12. 11:01
3/3 anonim válasza:
Talán még te sem tudod, hogy mit is akarsz. Ezt tisztázd magadban, aztán lépj határozottan. Én egy kihűlt, eleve nem erős kapcsolatot nem tartanék fenn, már csak a párom miatt sem. Legalább ő had alakítson ki magának mélyebb , értékesebb párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!