Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ő létezik?
Ez a túlzott ragaszkodás miatt van. Szerintem beszélj neki erről. Én is pityeregtem a páromnak pár hete, hogy félek, hogy elveszítem őt, meg nem akarom, hogy kiszeressen belőlem, stb, és olyan kedves volt, még ott vigasztalt engem, hogy dehogy fog elhagyni, és hogy ezzel még jobban kimutattam neki, hogy mennyire szeretem.
De hidd el, ezt csak te érzed belül. Ő nem érzi úgy, hogy te "még többet akarsz", hiszen azt nem érzi, hogy egész nap semmi és senki mással nem tudsz foglalkozni, csak vele, és hogy mindenben ő az első. Csak akkor érzi a szeretetedet, ha azt kimutatod felé. De ha nem viszed túlzásba, ő se fogja túlzásnak érezni.
Arra kérd meg, hogy beszéljen róla, ha valamivel baja van. Minden kapcsolat alapja az őszinteség, és a megfelelő kommunikáció. (25/L)
Ilyen helyzetekben nincs semmi baj. Ugyan ez van velunk is. Az én barátnom is ugyan ebben a helyzetben van, holott eszem ágában sincs elhagyni. Nem tudom miért féltek, nincs rá okotok. Beszéld meg vele ezt a dolgot. Ha meg nincs semmi baj, és mégis félsz, akkor neked kell erot venni magadon.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!