Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy ujrakezdés?
"szüleim azt tanácsolták h ebből h lájkoltam ezt a kiirását tudnia kell a dolgokat és ne irjak neki"
Gratulálok a szüleidnek, akik már szinte arra ne nevelnek hogy ne nyisd ki a pici szádat, ne teremts kapcsolatot, mert egy like-ból tudnia kell az embereknek mindent :D azta..
Egyébként meg gyorsan mentél új kapcsolatba. 3 évet elfelejteni nem lehet 1-2 hónap alatt. Gyakorlatilag búfelejtőnek használtad a srácot, mivel ha nem így lett volna, akkor max kicsit kellemetlen lett volna találkozni az exeddel, de nem bőgtél volna. Na most ez engem is idegesítene. Bár a srác is hülye kicsit, mert összejönni egy csajjal akinek 1 hónapja lett vége a 3 éves kapcsolatának...enyhén naivság azt gondolni hogy téged akar a csaj, szerethet, semmi köze már az exhez :D
De mindegy, ha már tényleg nem érdekel az exed, nem érzel semmit, akkor keresd fel ezt a srácot és beszéljetek meg találkozót és szép lassan kezdjetek el randizni, de ne fb-n lájkolgassatok...
Szóval volt egy pasid 3 évig aztán megcsalt, neked meg lett egy királyfid aki elhagyott mert te kiborultál (ahelyett, hogy vígasztalt volna meg melletted állt volna stb) majd neked 4 hónapos fáziskésés kellett, hogy ezt elmondjad neki.
Most nem is tudom...
Szerintem te vagy hülye :D:D:D
Nameg nem tudom miféle pasi az olyan, amelyik nem vígasztal meg, ha te kibux.
A fészbukos rész meg már magáért beszél..
Inkább olvass regényeket, párkapcsolat helyett!!!
Hülyeség, mit akarsz a gyerektől ha képes voltál kiborulni attól hogy megláttad az exed, nem kellet volna egyből bele ugrani egy másik kapcsolatba amíg teljesen le nem zártad magadban a régebbi kapcsolatodat, hát igen kisgyerekek félnőtestit játszanak. Amúgy meg újra kezdeni nem érdemes semmit sem, a régi vágy és a tűz elszállt, és majd mindig azt fogjátok keresni de megtalálni nem fogjátok, ahogyan a leves ha kihűl felmelegítve már nem ugyan az érezni fogod a régi ízt ami elrontja a mostani ízét. Nem tanácsolom, de kivagyok én hogy bele avatkozzak egy állapotot kiírt ömlengésbe amit ráadásul már lájkoltál is, a lájk szó betonozást jelent szóval betonoztad az ömlengését :D Na csá
23/f
" nehéz az összetört önbizalmat ujraépiteni, de nem lehetetlen"
Erre meg azt tudnám mondani, hogy kapcsolat , meg úgy összességében minden, nem létezhet megbocsátás nélkül.
Jó, nyilván vannak megbcsáthatatlan dolgok is, nade ez nem az!
Innentől meg már csak a szeretet mennyiségétől függ a dolog.
Szerintem találsz te olyan pasit aki tűzbe megy érted akármekkora hülyeséget is csinálsz.
László 22
nem attól borult ki, hogy meglátta az exét, hanem attól, hogy megcsalták.
Tudod milyen megalázó és bántó egy nőnek ez, amikor abban a tudatban él, hogy ő a legszebb, a legfontosabb, és az egyetlen a párjának?
Egy szóval kirántotta a lába alól a talajt az expasi.
Szerintem újramelegítve csak a töltött káposzta jó.
Ezzel mindent elmondtam.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!