Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom számítógépes játék megszállotja?
7 év CS után mondom a következőket :D ... Engem is bosszantott, ha zavartak játék közben :DD Én is kb annyira voltam képes, hogy "aha, igen, jójópersze...", aztán mikor letettem a telefont, azt sem tudtam miről beszéltem kb :D
Na de, hogy mondjak valami megoldásfélét is... Ha sokat játszik, akkor mondd neki, hogy arra gondoltál, hogy ne zavard játék közben, hogy megcsörrented, és ha lejátszották, akkor hívjon vissza!
/CS-ben egy pálya(meccs) kb~ 30-45 perc... ha több pályát játszanak, akkor azért két pálya között szoktak tartani az emberek egy 5-10 perc pisi, cigi szünetet... Akkor igazán visszahívhat.../
Tehát ha nem egy meccs legelején hívod, akkor azért rá egy negyed órára kb vissza tud hívni _ha akar_... :
remélem kielégítő válasz volt XD
Ha sima szex nem is oral meg beleferhet. :D:D
Amugy, szerintem mindenkinek maganak kell rajonie hogy fuggo, ez engem annyira megremisztett hogy kikapcsoltam a WoWot. 5 napon keresztul napi 12-14 ora jatek utan lett elegem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!