Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meg mindig tetszek neki?
Vagy csak simán tudja, hogy a barátnőd és nem akarja az orrára kötni és majd neked elmondani. Én is lány vagyok de sose értettem miért is jó a barátnővel üzengetni. Akkor legalább ne üzengess b@szki.
És ez a deh nagyon irritáló. Árulja már el valaki ez miért trendi meg menő, miért gáz ha valaki tud normálisan írni MAGYARUL? Nem mexxe mert olyan magyar szó nincs és nem deh, mert az meg de. Magyar vagy nem? Akkor beszélj magyarul és légy büszke, hogy magyar vagy! Ne sz@rd el a nyelvet ilyen gagyi angolos ökörségekkel. Nem leszel tőle több. Sőt, értelmes emberek szemében csak kevesebb. De majd rájössz úgyis pár éven belül.
Egyébként bocsi, amiért letoltalak, de hidd el még egyszer rájössz, hogy milyen igazam is volt. :)
Engem is letoltak egyszer, aztán azóta már normális vagyok. :D Bár nehéz volt leszokni az ilyen marhaságokról, de határozottan megérte. :)
Szia kedves kérdező!
Most lehet lefogtaok pontozni a válaszadási módszerem miatt, de nem bánom, azért vagyok itt,hogy ingyen segítsem az emberek lelki gondain.
Én Tarot kártya vetéssel foglalkozom.
Kivetettem a helyzeted és az jött ki hogy most kb 1hónapig nem fog keresni, majd picit később fel fogja veled venni a kapcsolatot és eléggé 1másra hangolódtok majd ..kb 3hónap mulva egy felajánlást fog tenni feléd, 1konkrét ajánlatot, ami számodra pozitiv!
örülök,hogy pozitivat írhattam!
Majd írj ide, hogy hogy alakult(pár hónap múlva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!