Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat várok el a páromtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várok el a páromtól?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt. De munka miatt még nem lakunk egy városban, 30 km-re vagyunk egymástól. Ennek ellenére igyekszünk minél többet találkozni, legalábbis én igyekszem. Ugyanis ha megegyezünk egy időpontban, vagy egy programban, és a másiknak közbe jön valami, akkor szerintem az lenne a természetes, hogy felhívom a másikat, üzenek neki, hogy ne várjon hiába. De ezt nem tudom vele megértetni. És ha emlékeztetem arra, hogy ezt talán így kellene, vagy hogy megint hiába vártam egész hétvégén, mert nem jött, és még üzenni sem volt képes. Vagy esetleg arra rá merek kérdezni, hogy akkor mégis mikor fogunk találkozni? Akkor csak annyi választ kapok, hogy ne cirkuszoljak folyton, mert azt ő nem tűri el senkitől sem. Neki nincs arra szüksége, hogy én cirkuszoljak vele. Hétfőn üzentem neki, mert szabadnapos volt, hogy átjön-e, felelet, majd délután átjön. Nem jött se hétfőn, sem kedden. Üzenet, telefon semmi.

Kérdésem az, hogy ezt tényleg nem lehet megérteni? Ti is úgy gondoljátok, hogy én cirkuszolok? Azt azért elmondanám, hogy mindig próbálok vele nyugodtan beszélni, de az igaz, hogy néha elszakad a cérna nálam is. Én is csak ember vagyok. 33/N, 39/F

2012. máj. 16. 13:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ. Most három napig dolgozik, addig nem fogom keresni. Aztán meglátjuk, hogy a hétvégén hiányzom-e neki.

Amúgy tényleg azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam. De szerintem az érdeklődés nagyon nem cirkuszolás.

2012. máj. 16. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak a párodtól, hanem mindenkitől elvárható. az általános emberi érintkezés szabályai közé tartozik, h ha várnak és kések v nem megyek, akkor azt a másik fél tudtára adom. az a pasi, aki nem szól, h nem jön és ingerült lesz, miután miatta meghiúsult a közös program és rá mersz kérdezni, h helyette mikor találkoztok, na az a pasi a legkevésbé sem szeret téged, és elég nagy s.ggfej felnőtt ember létére. ez a kapcsolat semmit sem ér, ne légy ilyen kishitű, h kitartasz mellette és még el is bizonytalanodsz egy ilyen evidens dolog tekintetében. nem te reagálod túl, téged teljesen hülyére vesznek.
2012. máj. 16. 13:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd ott.nem is kíváncsi rád.tök bunkón viselkedik.
2012. máj. 16. 13:59
 14/16 A kérdező kommentje:

12. A kishitűséggel beletrafáltál rendesen. Tényleg úgy voltam vele, hogy megpróbálom ilyennek elfogadni, de nem megy.

Viszont a válaszokból azt látom, hogy ennél már csak jobbat találhatok. Köszönöm. :-)

2012. máj. 16. 14:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 25 éves fiú vagyok,utálok telefonálni és üzenetet írni,azonban ha valakit szeretek és változás áll be a megbeszélt dologban,egyértelmű hogy elmondom neki hogy egy másik alkalomra kellene átraknunk!Szemmel láthatóan nem töri magát érted.

Egyáltalán nem cirkusz amit te tettél,jogos igény

2012. máj. 16. 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt, hogy felhívjon ha nem tud jönni ez nem elvárás, hanem alap dolog..nem tudom hogy nem lehet ezt megérteni nem úgy tűnik mintha nagyon érdekelnéd őt :S
2012. máj. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!