Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem elhagyott két 7...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhagyott két 7 hónapos kislánnyal. Teljesen kész vagyok. Mit tegyek, aki átélt ilyet, mit tett?

Figyelt kérdés
Annyira váratlanul ért, hogy szinte felsem fogom. Egyik napról a másikra elköltözött. Mint megtudtam a kollégáitól egy 19 éves igen csinos lánnyal költöztek albérletbe. Én 34 vagyok 7 hónapja szültem és nem lettem elhanyagolt dagi anyuka. Nekem azt mondta szeret nincs senkije csak egyedül akar lenni gondolkodni. Nem is értem min hisz ő akarta annyira hogy szüljek, mert ő már 44 éves.
2012. máj. 16. 10:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Értem, hogy érzelmileg a padlon vagy. Ne engadd el magad! Ha átvészelted ezt az idöszakot keress (biztosan fogsz találni) párt magadnak. A "volt" férjed pedig legyen boldog a 19 éves kapuzárási pánikjával.
2012. máj. 16. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Húúú...nem semmi!Nem volt valami jel pl.későn ért haza vagy furcsa telefonok?Gondolom nem 2napja ismerkedtek meg ha egyből összeköltöztek!Ez tipikus kapuzárási pánik!!A hiúságának gondolom jót tesz,hogy kell ő még a fiatal lányoknak is!

Sajnos ötletem nincs,hogy vészeld át!:(:(Légy erős!

Tudom nehéz,de ha látja rajtad mit élsz át,őneki még jobb lesz!!Ne mutasd mennyire fáj!Hasonló helyzetem volt nekem is!

2012. máj. 16. 15:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Semmi jele nem volt, nem járt késön haza, hétvégenként is velünk volt. De ami a legjobban bánt az az hogy tagadja. Láttam őket, a barátaink ismerik a lányt. De ő azt mondja egyedül van nincs senkije, csak gondolkodni akar. De min? És miért hazudik még mindig??
2012. máj. 16. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem akarja esetleg felégetni a visszavonulás utját. Meg talán a válásotokra nem akar rossz pontokat gyüjteni. Ne foglalkozz vele. Nincs melletted meg a gyerekei (mert ugy-e azon nem "gondolkozhat", hogy ö-e a gyerekek apja?) mellett. Ez a lényeg.
2012. máj. 16. 16:47
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem kellett volna egy megbízhatatlan embernek gyereket szülni.

Mit tegyél? vess magadra.

2012. máj. 16. 17:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó hozzászoló!

Miért szültem egy lyen embernek? Tudod van hogy az ember 14 év után azt gondolja ismeri a másikat, ennyi idő alatt olyan sok dolgot (jót és rosszat is) megélenek együtt, bíznak egy másban, szeretik egymást. És én azt gondoltam azt a sok jót és kitartást miért ne hálánám meg azzal amire már régóta vágyott (vágytunk) egy (jelenesetben kettö) kislánnyal. Nem tudon hogy f vagy l lehetsz e, de ez mindegy is, csak soha ne éld át azt a kétségbe esést és bizonytalanságot amit én mindennap.

2012. máj. 17. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!