Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhagyott két 7 hónapos kislánnyal. Teljesen kész vagyok. Mit tegyek, aki átélt ilyet, mit tett?
Húúú...nem semmi!Nem volt valami jel pl.későn ért haza vagy furcsa telefonok?Gondolom nem 2napja ismerkedtek meg ha egyből összeköltöztek!Ez tipikus kapuzárási pánik!!A hiúságának gondolom jót tesz,hogy kell ő még a fiatal lányoknak is!
Sajnos ötletem nincs,hogy vészeld át!:(:(Légy erős!
Tudom nehéz,de ha látja rajtad mit élsz át,őneki még jobb lesz!!Ne mutasd mennyire fáj!Hasonló helyzetem volt nekem is!
Nem kellett volna egy megbízhatatlan embernek gyereket szülni.
Mit tegyél? vess magadra.
Kedves Utolsó hozzászoló!
Miért szültem egy lyen embernek? Tudod van hogy az ember 14 év után azt gondolja ismeri a másikat, ennyi idő alatt olyan sok dolgot (jót és rosszat is) megélenek együtt, bíznak egy másban, szeretik egymást. És én azt gondoltam azt a sok jót és kitartást miért ne hálánám meg azzal amire már régóta vágyott (vágytunk) egy (jelenesetben kettö) kislánnyal. Nem tudon hogy f vagy l lehetsz e, de ez mindegy is, csak soha ne éld át azt a kétségbe esést és bizonytalanságot amit én mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!