Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem elhagyott két 7...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhagyott két 7 hónapos kislánnyal. Teljesen kész vagyok. Mit tegyek, aki átélt ilyet, mit tett?

Figyelt kérdés
Annyira váratlanul ért, hogy szinte felsem fogom. Egyik napról a másikra elköltözött. Mint megtudtam a kollégáitól egy 19 éves igen csinos lánnyal költöztek albérletbe. Én 34 vagyok 7 hónapja szültem és nem lettem elhanyagolt dagi anyuka. Nekem azt mondta szeret nincs senkije csak egyedül akar lenni gondolkodni. Nem is értem min hisz ő akarta annyira hogy szüljek, mert ő már 44 éves.
2012. máj. 16. 10:35
1 2
 1/16 ASOT ***** válasza:
70%

csak egy kis előszó...

- sokan azt hiszik, hogy egy gyerek megváltoztatja a kapcsolatot pozitív irányba, NEM ha addig nem volt jó akkor csak rosszabb lesz. Egy gyerek egy rossz kapcsolatot vagy kihűlő kapcsolatot csak rosszabbá tesz.

Sajnos nem te vagy az egyetlen akit elhagytak 1 gyermekkel.

Tény nehéz, nagyon nehéz.

Ilyenkor a legjobb ha a szülőkhöz vissza tudsz költözni, apuci meg fizeti a gyerektartást.

Nehéz ezen túltennie magát egy nőnek, és mondjuk szerintem nő létedre kicsit későn is szültél.

Az h találsz e pasit másikat, az kérdéses, mert nagyon nehéz, sőt minél idősebb vagy annál nehezebb. Bocs h ezt mondom, még ha sz@rul is esik de ez a tény.

De ugyanakkro nem lehetetlen, ha adsz magadra.

De sokan vannak olyanok is akik talpra állnak, és kemények lesznek. De a legjobb ha az ember haza tud költözni a szülőkhöz és ott megnyugodni kicsit.

2012. máj. 16. 10:41
 2/16 csincsilla válasza:
:(
2012. máj. 16. 10:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm járt így.

Ahogy ő emlegette: A férjének önző korszaka volt,amikor lelépett,és otthagyta őt a 8 hónapos fiával.

Sírt 1 héten át,majd kijelentette,hogy ha a férje önző korszakba megy át,akkor ő a lesz@rom korszakba lép.

Innentől kezdve nevelte a fiát,de élte az életét is.Eljött velünk szórakozni,(addig a mama vigyázott a kicsire) Eljárt nyaralni,ismerkedett másokkal.Amikor a férje rájött,hogy a barátnőm nem omlott össze,nem sír utána,sőt nagyon is jól érzi magát,akkor kiakadt.

Amikor megtudta,hogy udvarolnak neki,akkor dobta a kislibát és úgy döntött vége az önző korszakának,újra a feleségét és fiát akarja.De a barátnőmnek már nem kellett.Elvált tőle.Azóta újra férjhez ment,és boldog.

Neked is ezt tudom tanácsolni.Éld az életed,és ne sirasd azt az embert aki nem érdemli meg a könnyeidet.

2012. máj. 16. 10:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Ikreid vannak? Van aki segitsen a gyerekeknél? Anyagilag hogy' állsz?
2012. máj. 16. 10:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Az elsönek: Köszönöm a válaszodat, én sajnos nem tudok haza menni a szüleim régen meghaltak és testvéreim nincsenek. Nem azért szültem a gyerekeimet hogy helyre hozzuk a házaságunkat, mivel semmi baj nem volt vele. Nem gondoltam hogy ennyire kiborulok de ma reggel láttam őket és annyira rosszul esett.
2012. máj. 16. 10:49
 6/16 ASOT ***** válasza:
61%

értem.

sajnálom..

szülők nélkül, ha nem tud senki segíteni úgy nehéz..

barátok esetleg vannak akik tudnak segíteni vigyázni rá?

2012. máj. 16. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Milyen segitséget tudsz beszervezni magadnak?
2012. máj. 16. 10:59
 8/16 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim akik próbálnal segíteni. És sporolt pénzünk is van meg saját házunk (amit gondolom majd elkell adnunk és megfelezni a pénzt?)! Szóval anyagilag nincs baj. Csak fáj, nem is hiszem el hogy ez tényleg történt és hogy velem?
2012. máj. 16. 11:07
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha bármi segítségre lenne szükséged, akkor azért majd szólj:)
2012. máj. 16. 11:08
 10/16 anonim ***** válasza:

ismerősömmel is detto ez a helyzet. a férje kérte, h szüljön, ő még nem annyira akart, de végülis belement, és ma már egyáltalán nem bánja. a férje lelépett az alig pár hónapos csecsemő meg mellőle, mondván mégsem neki való a család, őt idegesíti a csecsemő sírása. egy 40es nővel lépett le, mert "az legalább nem akar majd gyereket". hát egészségére.

a csaj ezután annyira meggyűlölte a férjét, hogy látni sem akarja, megszakított vele minden kapcsolatot. a gyerek szempontjából meg mindegy, mert a faszi alapból nem akarja látni a gyereket sem, mivel idegesíti. szal sztem jobban teszed te is, ha nem foglalkozol vele. próbálj meg még csak rá sem gondolni. jobbat nem tudok sajnos.

nagyon sajnálom a történetedet, az ilyen pasit jól meg kéne verni komolyan :(

2012. máj. 16. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!