Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak egy 167cm magas nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak egy 167cm magas nő, hány kg lenne csinos, DE nem gebe vékony, hanem pont csinos?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Valaki engem is megfejhetne. :D

54 kg körül a kérdezőnek válaszolva.

2012. máj. 16. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Tényleg nem a kiló számít. Az izom alapból nehezebb mint a zsír... De ha nem vagy izmos akkor olyan 50-57kg lenne normális. Az még nem gebe, de pont csinos.

Ha rendszeresen sportolsz és zsír helyett inkább izom van rajtad akkor 55-65kg között is nagyon jó. Sõt úgy még formásabb vagy/leszel.

21F

2012. máj. 16. 09:59
 13/17 ASOT ***** válasza:

a 9:03-assal értek egyet.

általában 55 kg körül mozog a jó érték.

2012. máj. 16. 10:29
 14/17 anonim ***** válasza:
abszolút nézőpont kérdése. én 167-hez vagyok most olyan 65-66 kg, és a barátomnak pont így tetszem! egyszer lefogytam 10 kg (betegség miatt :( ), és arra már azt mondta a barátom, hogy riasztóan sovány vagyok, és hízzak vissza. szóval lehet, hogy "tehén" vagyok, de barátom szerint legalább ott vagyok gömbölyű, ahol kell, van mit fogni rajtam, de mégsem vagyok elhízott dagadék.
2012. máj. 16. 11:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Max 65-70 kg ami még esztétikus :)Tehát nem az a túlságosan hurkás. Szeretem a picit vastagabb nőket :D
2012. máj. 16. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
Ajánlat: Felmehetsz 62 kg-ig, ha eljársz heti 3* tornázni.
2012. máj. 16. 12:08
 17/17 anonim válasza:

Egy kép arc nélkül sokat segítene. De max. 72. A kisugárzás nagyon fontos. Egy nő nem csak az alakja miatt lehet kívánatos...

Napi 3x 50 guggolással formás feneket lehet "készíteni" 2 hónap alatt!

A formás combokhoz, és fenékhez pedig 3x 50 pipiskedés úgy, hogy nem teszed le a sarkad. Ha feszül a comb és a vádli, legyen 20. Utána 3 naponta -ahogy megszokja az izom- lehet 10-20-al emelni.

A kissé vastagabb zsírréteggel rendelkező hölgyeknek kifejezetten ajánlott, mert ez valóban égeti, és pompás alakot lehet elérni!

Nem kamuzok, 2-3 hónapot szánj rá! Ja, mindkét nemnél működik.

2022. febr. 5. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!