Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes úgy kimenni dolgozni külföldre, hogy a párom már kint van, és találna nekem munkát, anélkül, hogy nincs szakmám?
Figyelt kérdés
Vagy inkább tanuljak itthon valami szakmát és majd utána menjek ki,még ha nem is a szakmámban dolgozok?2012. máj. 16. 00:06
2/10 anonim válasza:
Mennyire párod neked ez a párod?
Ez csak ettől függ.
3/10 A kérdező kommentje:
2 és fél éve vagyunk együtt,össze akarunk költözni.
csak az egyik barátnőm felhívta rá a figyelmet,hogy nem is annyira tudom a nyelvet és szakmám sincs...így érdemes lenne?
2012. máj. 16. 00:17
4/10 anonim válasza:
Igen, érdemes szerintem, nem egy embert ismerek, aki szakma nélkül, sőt nagyon minimális nyelvtudással indult neki a nagyvilágnak, már 2 éve kiment, van aki még csak 1 éve és élnek mint hal a vízben. Főleg, ha ennyire komoly a kapcsolat, akkor mindenképpen megéri. Aztán ha megtanultad a nyelvet, meg kicsit összeszednéd magad pénzzel kint, akkor akár kint is elvégezhetsz egy szakmát, vagy visszajössz Magyarországra, és itt megcsinálod, mert itt olcsóbb. Sok sikert!! :)
5/10 anonim válasza:
Ha össze akarsz vele költözni, akkor jobb, ha utána mégy, mert anélkül elég nehéz lesz. Nyelvet tanulni nyelvterületen gyorsan lehet.
6/10 anonim válasza:
Mire vársz még? :) Indulj :)) Én egy éve jöttem a párom után, egy 100szavas angol szókészlettel, azóta dolgozom, teljesen berendezkedtünk az itteni életre(lakás, autó, most babaprojekt), és már gond nélkül beszélek angolul, valamint kicsit dánul :) Sok sikert!
7/10 anonim válasza:
Persze, nekem is sok ismerősöm ment ki szakma nélkül, bár nem olyan rossz nyelvtudással, de azt mint írták az adott nyelvterületen sokkal könnyebb elsajátítani. Sok sikert nektek, menj ki hozzá amint tudsz ;)
8/10 anonim válasza:
Persze, menj és szívd a vérét, ahogy az összes nő csinálja.
9/10 anonim válasza:
Nyelvet egészen biztosan olcsóbban és gyorsabban fogsz megtanulni kint, szakmát meg ott is szerezhetsz (jó eséllyel szintén olcsóbban, ahogy a jelen helyzet kinéz). Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy van kint valakid (főleg ha a párod), aki a kezdeti nehézségeken átlendít, akkor ezen nincs is mit gondolkodni. Ha meg bármi balul üt ki, még mindig hazajöhetsz :)
10/10 anonim válasza:
Újabb kori emigráció... Vagy disszidálás... Nem lehet megmaradni a hazában, ezért mindenki külföldre megy... Na mindegy, ez nem ide tartozik. Csak valahogy sokadik hasonló kérdéssel találkoztam mostanában, és ez így kibukott belőlem.
De én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: Ne várj! Menj amint lehetőséged lesz rá. S nem a külföldi karrier miatt, hanem mert szereted a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!