Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelezzem neki, hogy szeretem?
Van egy lány, pár hete ismerem csak, azóta napokat töltöttünk már együtt, de sose éreztem így még senki iránt, nagyon fontos nekem, ölelném, vigyáznék rá a nap minden percében. Nagyon jól telik az idő egymás társaságában, ha nem vagyunk együtt, biztos hogy a neten beszélgetünk...
Sose voltam nyomulós, az apró érintéseken kívül még bókolni se igazán mertem, nem akarom elijeszteni magamtól, azzal hogy pár hét után ő életem szerelme, hülyének nézne, de hogy éreztessem vele, hogy fontos nekem? Belehalnék, ha csak a barátja maradnék...
F21/L20
Mond meg neki, hogy nem szereted az olyan barátnőket, akiket bármikor, bárhol, bármennyiszer megszeretkeznél.
Valószínűleg az életed legjobb kihívása lenne, ha betörhetnéd őt.
De előtte kicsit terelheted a témát kettőtökre. Kicsit rá. Szóval vegyél észre valamit és BÓKOLJ neki. Nincs abba semmi férfiatlan és tolakodó, ha megdicsérsz egy szép lányt. Legyél figyelmes, és ha látsz valami különleges kiegészítőt rajta, akkor azt mindenképp dicsérd meg. Ne használj sablonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!