Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az ex-szel?

Ha te nem érzed magad felnőtt nőnek, ő is csak egy kislányt fog látni benned.
Én a helyedben kicsit boroznék/pezsgőznék vele szex előtt attól feloldónának gátlásaid.

Én eddig az összes exemmel ágyba bújtam kivétel nélkül. Ezek két alkalmat leszámítva csak a kölcsönös kielégülésről szóltak, semmi másról, és ezt meg is beszéltük az elején.
A két kivétel közül az egyiknél a leányzó járt pórul, mert azt gondolta, hogy az érzelmek visszatérnek. Tévedett. A másik kivételnél én jártam pórul, mert azt hittem az érzelmek visszatérnek. Tévedtem. (bár állítólag a táávolság volt a gond, nem az érzelmek hiánya... perssszeee....)
Hozzátenném, ha mindkét fél táplál még érzelmeket a másik iránt, és nem volt igazi komoly oka a szakításnak, akkor minden esély megvan, hogy összegyertek idővel. De ha nem akkor az fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!