Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szerelmes belém, de szeret, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a 7. hónapban volt egy szakítás egy hónapig. mióta újra együtt vagyunk nagyon boldogok vagyunk, de nem szerelmes, az szeretne lenne. Nagyon szeret tudom, de sztem az a normális mégis ha szerelmes belém. Nagyon kedves vagyok hozzá, mondta h néha már túl kedves. mindent mindig megteszek érte. de mostmár azóta 4 hónap eltelt és én újra szerelmes vagyok belé, és annyira de annyira szeretném, hogy ő is az legyen. mit tegyek? már beszéltem vele erről, mondja h nem megy neki, egyszerűen nem tud az lenni ,Mi lehet a baj? :( nagyon elvagyok már keseredve. 17L 19F2012. máj. 14. 23:14
1/9 anonim válasza:
én sem vagyok szerelmes az anyukámba mégis szeretem akkor én mit csináljak?
3/9 anonim válasza:
ami nem megy azt nem kell erőltetni, amúgy a szerelem nem ésszerű. nem elég kedvesnek lennünk ahhoz hogy vki belénk szeressen, ahogy fordítva is igaz: olyanakba is szerelmesek lehetünk akik egyáltalán nem kedvesek velünk. sajnos nem tudsz tenni semmit. jobban teszed ha elengeded
4/9 anonim válasza:
Szerintem is engedd el, mert ha egyszer tényleg szerelmes lesz, akkor egyből dobni fog.
5/9 anonim válasza:
Úgy értem hogy egy másik lányba:)
6/9 A kérdező kommentje:
de mondta hogy nagyon szeret és hogy sokáig mellettem szeretne lenni és hogy nem bírná, hogyha dobnám.
2012. máj. 14. 23:29
7/9 anonim válasza:
hát pedig bírnia kell. ne verd át, az csak rosszabb.
8/9 anonim válasza:
Ha hét hónap után egy 19 éves srác még nem lett szerelmes, akkor ott valami nem stimmel. Vagy van egy másik lány, vagy egyszerűen csak nem érdekled "úgy"
9/9 anonim válasza:
Kényelmes neki a kapcsolat,mert mindent megteszel érte.Szerelmes már nem lesz beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!