Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire türelmes egy férfi egy párkapcsolatba szex terén?
kb 4 éve vagyok együtt a párommal! ebből kb 2,5 éve nem az igazi a szex, mert nekem mindig van valami nőgyógyászati bajom. mielőtt leszólnátok járok orvoshoz folyamatosan, több orvosnál is jártam már, több kezelésen is átestem de mindig vissza esek...
szerintetek meddig birja még szegény párom, én próbálom őt kényeztetni amikor nem lehet szex, de félek hogy egyszer emiatt fog elhagyni, pedig ő állítja, hogy nagyon szeret és ezért nem hagyna el. köszi
hát hüvelygyulladás, méhszájseb, gomba.. stb
elég sok minden. ha nem szedem a fog gátlót a mensim se jön meg, de épp most akarom azt is abba hagyni.. nem mérgezem magam tovább
Uhh elég szomorú :s
És ezek a tünetek milyen gyakran jelentkeznek? Tehát milyen gyakran tudtok szexelni? A párod mennyire igényli a szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!