Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire türelmes egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire türelmes egy férfi egy párkapcsolatba szex terén?

Figyelt kérdés

kb 4 éve vagyok együtt a párommal! ebből kb 2,5 éve nem az igazi a szex, mert nekem mindig van valami nőgyógyászati bajom. mielőtt leszólnátok járok orvoshoz folyamatosan, több orvosnál is jártam már, több kezelésen is átestem de mindig vissza esek...

szerintetek meddig birja még szegény párom, én próbálom őt kényeztetni amikor nem lehet szex, de félek hogy egyszer emiatt fog elhagyni, pedig ő állítja, hogy nagyon szeret és ezért nem hagyna el. köszi

2012. máj. 14. 23:00
1 2
 1/14 -=Koldus=- ***** válasza:
Ha más módon tudod kényeztetni és kényezteted is akkor sztem nem fog elhagyni.
2012. máj. 14. 23:02
 2/14 anonim ***** válasza:
én nem hagynám el a párom emiatt, te megteszel minden tőled telhetőt, én és a párom kapcsolata nagyrészt érzelmeken alapul (bár még mindig szerelmesek vagyunk)
2012. máj. 14. 23:04
 3/14 Ilyen Nincs ***** válasza:
ha a párod szeret, akkor nem hagy el. bár az is igaz, hogy a szex elég fontos egy kapcsolatban
2012. máj. 14. 23:07
 4/14 A kérdező kommentje:

ó köszönöm, már teljesen kétségbe vagyok esve emiatt!

mi is szerelmesek vagyunk, csak szegényt már annyira sajnálom! :S de én igyekeznék, tényleg mindent kipróbáltam és már nagyon tanácstalan vagyok! :/

köszi mindenkinek

2012. máj. 14. 23:08
 5/14 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom aki hogy szeret meg nem hagyna el de a párkapcsolat nagy része a szexről szól és ha az nem működik vagy nincs ott nincs minden rendben...

19/L

2012. máj. 14. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:

én is próbálnám kényeztetni a páromat,és rajta bevasalni más módon a kényeztetést(masszázs,simogatás,testre csókok,bármi..a lényeg, hogy élvezzétek!)...

ha jól sejtem,te már feltettél hasonló kérdést...nem lehet, hogy jó lenne némi környezetváltozás neked?esetleg elmenni egy természetgyógyászhoz,kineziológushoz....pszichológushoz,meditálni,jógázni stb...?

2012. máj. 14. 23:09
 7/14 A kérdező kommentje:
nincs minden rendben: igen, nőgyógyászati bajom van, persze hogy nincs minden rendben.. vagy te mire érted?!
2012. máj. 14. 23:10
 8/14 A kérdező kommentje:

több kérdést is már :D

természetgyógyásznál is voltam már, segített, de visszaestem. a kineziologus mibe segithet?

2012. máj. 14. 23:11
 9/14 -=Koldus=- ***** válasza:

5.

Az oké, hogy fontos egy párkapcsolatban a szex, de pl egy szakítás a szex hiánya miatt általában akkor szokott bekövetkezni, mikor abszolút semmi sincs a két fél között. A kérdező azért próbál a párja kedvére tenni mondjuk egy jóféle szopással, ami azért sokszor bőven elég és kárpótol a kimaradt szexért. Persze lehet, hogy egy idő után megunja, de elvileg van olyan időszak amikor szexelhetnek is.

2012. máj. 14. 23:16
 10/14 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

pontosan, amikor lehet van szex (még ha kicsit fáj is) de kényeztetés bármikor

2012. máj. 14. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!