Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen fizikai betegséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fizikai betegséget okozhat?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy alakult eddigi életem, hogy nem volt közöm lányokhoz soha se nemi, se érzelmi párkapcsolati téren, az utóbbi időben viszont úgy érzem, hogy ez miatt a rosszkedvem már nem csak rosszkedv, hanem fizikailag mardossa a testem, olyan ürességet érzek. Az élet minden más területén általában szerencsés vagyok, az elmúlt hónapban minden hobbimmal felhagytam, és csak ezt érzem, egyszerűen erőltetett lenne akármit csinálnék, nem lenne kedvem.

Felb@sz, nem elég, hogy elkeserít, még az egészségembe is beleszól, ki akar rostálni a természet is, csak mert nem szaporodok vagy miafranc?!

2012. máj. 14. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
valahogy próbáld legyőzni ezt az érzést,és cselekedj.
2012. máj. 14. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még....nincs lehetetlen,csak tehetetlen!
2012. máj. 14. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
szabad tudni hogy hány éves vagy? érdekelne, de szerintem nincs még okod aggódni.
2012. máj. 14. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:

a depresszió és levertség, a hangulatingadozás és a hasonló dolgok simán okozhatnak emésztési zavarokat, hosszú távon egy fa*sza kis gyomorfekélyt is be lehet kapni.

nem akarok még rárakni egy lapáttal a nyomorodra, de ez is csak evolúció! magyarul a férgese elhullik! döntsd el, hogy akarsz-e valamit kezdeni magaddal és valahogyan továbblépsz vagy véged! egy depressziós, lelkibeteg "vesztessel" még a csúnya lányok sem állnak szóba.

a nőstényeknek a vezérhím kell!

esetleg keress fel egy szakembert, de magától nem fog javulni a helyzet azt itt és most megmondom neked!

2012. máj. 15. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!