Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem aludhatok ott nála?
Én egy évvel fiatalabb. Igazából engem is érdekelt a téma(azért múltidőben, mert nincs kivel épp). Anyumnak a válasza, ami nem 100%ban komoly, de szerintem komollyá tehető lett volna, hogy ha a lányt elengedik. Smi érdeklődés a kapcsolat idejéről, meg hasonlókról. Tudja hogy nem a sex a cél, és annyi vicces megjegyzése volt, hogy baba ne legyen. Én örültem ennek, és szerintem jó hozzáállás.
Átverés ne legyen, azzal elásod magad. Esetleg érvelhetsz vele, hogy jobb lenne, ha átvernéd őket.
Személyes OFF: Én azt sem értem, hogy egyáltalán a fiú-lány együtt alszik témával mi a gond... szerintem jó barátok között előfordul(hatna), vagy akár haverok között is. Volt ilyen élményem csoportban, és kettesben is. Értsd egy ágyra feküdtünk le alduni. Tábor, vezetők által "engedélyezve" és szervezve. Valamilyen szinten a szülők is tudták, bár nem ők találták ki. Ha az nem volt gáz... (nem történt smi, egy pár volt, ott csattant pár csók, és kész) De ugyonezen ha direktbe mondanánk szülőknek, hogy lány barátom itt aludna mondjuk, az kiakadás lenne.
Isak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!