Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem aludhatok ott nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem aludhatok ott nála?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és már több mint fél éve vagyok együtt a barátommal. Még szűz vagyok. Ő már nem. Szeretnék nála majd valamikor orr aludni de nem engedik meg. Miért? Féltenek hogy talán akkor "odaadom magam"? Ha annyira akarnám már rég megtörténhetett volna. 16 vagyok. Segítsetek.Köszi
2008. ápr. 22. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hat...,fogadd meg az ezelötti tanacsokat, de ha nem akarod idöelött tönkretenni magad,akkor varj még a szüzességgel..Az valami szép kéne legyen egy kulonleges emberrel.Nehogymar a "divat" utan mennel,s jaj veszitsem el minel hamarabb, vagy veszitsem el mert a paism otthagy ha nem. Ha ugy érzed h AZ az igazi, akit soha nem akarsz elfelejteni,akkor tedd meg!mert garantálom,h soha nem fogod!Hallgass meg egy idös tanácsát.:)en is a te korodban voltam, de 18 éves koromig nem tudtam felfogni, h mi az igazan
2008. ápr. 23. 17:12
 12/14 A kérdező kommentje:
nem akarok vele lefeküdni, csak szimplán nála akarok aludni.
2008. ápr. 23. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Én egy évvel fiatalabb. Igazából engem is érdekelt a téma(azért múltidőben, mert nincs kivel épp). Anyumnak a válasza, ami nem 100%ban komoly, de szerintem komollyá tehető lett volna, hogy ha a lányt elengedik. Smi érdeklődés a kapcsolat idejéről, meg hasonlókról. Tudja hogy nem a sex a cél, és annyi vicces megjegyzése volt, hogy baba ne legyen. Én örültem ennek, és szerintem jó hozzáállás.

Átverés ne legyen, azzal elásod magad. Esetleg érvelhetsz vele, hogy jobb lenne, ha átvernéd őket.

Személyes OFF: Én azt sem értem, hogy egyáltalán a fiú-lány együtt alszik témával mi a gond... szerintem jó barátok között előfordul(hatna), vagy akár haverok között is. Volt ilyen élményem csoportban, és kettesben is. Értsd egy ágyra feküdtünk le alduni. Tábor, vezetők által "engedélyezve" és szervezve. Valamilyen szinten a szülők is tudták, bár nem ők találták ki. Ha az nem volt gáz... (nem történt smi, egy pár volt, ott csattant pár csók, és kész) De ugyonezen ha direktbe mondanánk szülőknek, hogy lány barátom itt aludna mondjuk, az kiakadás lenne.

Isak

2008. ápr. 23. 21:03
 14/14 anonim válasza:
Én is ugyanezzel a problémával küzdök azzal a különbséggel hogy mi egy éve vagyunk együtt, de csak egy évvel vagyok idősebb nálad. Csak anyának vetettem fel egy hónapja a kérdést és azonnali letorkoló választ kaptam és előre mondom én sem a szex miatt szeretnék ott aludni, mert azt mi is megtudnánk oldani ha nagyon akarnánk. Nem értem a szülőket, ha eddig úgy nevelte a gyerekét hogy felelősségteljes legyen akkor mitől fél? Persze hogy egyszer majd elveszti a szüzességét és minél inkább tiltják annál inkább ellen fog állni a gyerek. Szóval szerintem ennek nincs értelme amit csinálnak...
2011. máj. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!