Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem aludhatok ott nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem aludhatok ott nála?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és már több mint fél éve vagyok együtt a barátommal. Még szűz vagyok. Ő már nem. Szeretnék nála majd valamikor orr aludni de nem engedik meg. Miért? Féltenek hogy talán akkor "odaadom magam"? Ha annyira akarnám már rég megtörténhetett volna. 16 vagyok. Segítsetek.Köszi
2008. ápr. 22. 20:04
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
nem "orr" hanem "ott" =D bocsi
2008. ápr. 22. 20:05
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia, majdnem ugyanebban a helyzetben voltam. Pontosabban igen... nekem az előző kapcsolatom szintén már ott tartott nyáron, hogy több mint fél év.. éshát minden álmunk az volt, hogy együtt aludhassunk. És mégcsak nem is akartunk még lefeküdni. Természetesen senki nem engedte.. az apukája azt mondta, "majd ha egy éves lesz a kapcsolat"... amúgy sztem akármit is mondanak, nagyrészben bennük van, hogy ŐK MÉG NEM AKARJÁK, hogy az ő (kicsi) lányuk más a barátjánál aludjon.. sztem önmaguk előtt éreznék magukat hülyén, mikor este nincs otthon a lányuk.

Normális, hogy féltenek.

Azóta új barátom van, és érdekes módon, nála 1 hónap után ottaludhattam. (Lehet, hogy csak a szilveszter miatt:)) Azóta pedig már mindkét szülőm engedi, még az apám is "beletörődött, hogy felesleges ellenkeznie, mert nem örül neki, dehát nem tehet ellene semmit, mert azzal csak rosszabb lesz".

Szóval ne add fel, lássák rajtad, hogy komolyan gondolod. És érezzék a szüleid, hogy .. adsz bizalmat. Ez fontos. Ha anyukádat megnyered, akkor utána azért ált. könnyebben meggyőzik az anyukák az apukákat.. :)

Ne add fel, egyszer úgy is megengedik, ráadásul ha elmondod nekik ész érvekkel, akkor EGYSZER csak felfogják, hogy bármikor megtehetnétek!! HAbár én is tudom ez milyen érzés, mikor még az ész érvek se hatnak rájuk.. viszont ha félnek, akkor az ellen neked kell tenned!

Amúgy, egy jó tipp: szervezzetek minnél több közös estét, vagyis esti programot. Érzek ezalatt színházakat, a műv. palotájába is van csomó dolog esténként... ilyesmi. Akár bulik is. HA a szüleid megszokják, hogy későn jársz haza, ráadásul még azt is látják, hogy a fiú biztonságban hazavisz, sokkal könnyebben kezelik majd a dolgot. Legyen sokat nálatok.. és fordítva , ha az ő szülei se pártolják. Mellesleg egy normális fiús anya sztem az ilyesmit nem veszi "olyan" komolyan.

Sok sikert!

2008. ápr. 22. 20:12
 3/14 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a bizalmat:) majd próbálkozok, de várom szívesen még az ötleteket!
2008. ápr. 22. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok, a szüleim úgy nevelnek, hogy házasságig nincs szex. 4 éve nem vagyok szűz, de én sose mertem ezt elmondani nekik, hogy én más nézeten vagyok. Örülj, hogy nálad nem ez a helyzet. Biztos fiatalnak tartanak még, és pár évet váratni akarnak.

De nem csak éjjel történhetnek dolgok. Vagy sokszor aludj a "barátnődnél."

2008. ápr. 22. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát! Sajna nekem is ien problémám van mint az előttem szólóhoz! nekem is úgy volt h nem lehet szex házasságig,me vallásosak, de én nem naon vagyok már benne és már 1 éve nem vok szűz! Most van barátom, szüleim elfogadják, de nem naon örülnek neki, de most nála szeretnék alduni, és hát ha megengedik ha nem, ugy is náluk fogok, de ahogy ismerem őket, sztem azé megengedik!:)

Sztem lássák rajtad h naon kitartasz annál h nála akarsz alduni, és sokat legyetek egymásnál, és későn járjatok haza,de ezt elmondták:)De az a legjobb ha anyu kedveli a barátod mert, ien téren az anyukák döntenek!:)

2008. ápr. 22. 21:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Tényleg fontos lenne, h a szüleid megismerjék a fiút, és elmondhatod még azért nekik párszor, h ha akrnás úgyis megtennéd. Viszont ne verd szerintem át őket....mert egyszer ráájönnek, v rajtakapnak és oda a bizalom, amiért kár lenne.Mindenesetre szurkolok neked:Dnektek
2008. ápr. 22. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt ez a házasságig no szex nevelés,de most hogy már én is az anya oldaláról látom a dolgokat,azt hiszem nem szeretnném,hogy a lányom 16 évesen a barátjánál ott aludjon.Igaz nem vagyok még olyan veszettül messze a 16tól sem,így ismerem az érem másik oldalát is...A szüleitek amúgy nem attól féltenek,hogy lefekszetek,hanem hogy baba lesz.Minden lányos szülő rémálma egy véletlen besikerült baba.Ettől jobban rettegnek a szülők,mint maguk a gyerekek.Igazából azért mert féltenek,mert tudják,hogy az abortusz sem tartozik a legjobb megoldások közé...és egy ilyen helyzetben nincs jó megoldás,és tisztában vannak azzal is,hogy nincs 100%ig biztos védekezés,és a fennmaradó 0,1%okban is pont az ő lányuk babáját látják.

Csak úgy lehet megoldani,ha először édesanyáddal megbeszéled a a dolgot,és ha úgy érzi,hogy nem fogsz felelőtlenséget csinálni,akkor könnyebben fog engedni.

Engem soha nem engedtek ott aludni a barátomnál,pedig 17évesen volt egy 10hónapos kapcsolatom,18voltam mikor vége lett.Őszintén,kicsit örülök is,most így felnőtt anyai fejjel,hogy így alakult,de ezt akkor és ott nem láttam volna be az istennek sem!

2008. ápr. 23. 05:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem leszólás képp, de fél év az olyan sok? Én kb 1-1,5 fél év után aludtam ott a barátomnál. 21 vagyok és apu csak most kezdte el azt a felfogást képviselni, hogy már nagy vagyok. Ismerősöm 30 éves fél éve van barátnője és még mindíg nem alszanak egymásnál, pedig a lány is 26 éves. Apu erre azt a választ adta: " Miért nem alszanak együtt, már nem 16 évesek?!" Sztem ez mindent elmond. És hidd el pár év múlva te is megérted.
2008. ápr. 23. 10:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!(Sziasztok!)

Én megértem a kérdezőt,lassan 30 éves 3 gyerekes anyuka vagyok.Még élénken él bennem az hogy mennyire szerettem volna az éjszakát együtt tölteni a barátommal (nem a szex miatt,azt meg tudtuk oldani máskor is).A férjemmel az egyik legszebb dolognak tartom az első együtt töltött éjszakát (aludtunk,nem történt semmi,pedig mi akkor költöztünk össze,összeölelkezve aludtunk).Sokat beszélünk erről a férjemmel,pedig ovisok a gyerekek,mi megadjuk majd a lehetőséget hogy együtt aludjanak a "gyerekek" a párjukkal (persze nem 10 évessen!),a védekezésre fektetnénk hangsúlyt.Ami nálunk remélem menni fog mert mindenről beszélünk a gyerekeknek a saját szintjükön.

2008. ápr. 23. 11:37
 10/14 A kérdező kommentje:
Értelek titeket. És köszönöm a válaszokat. Amúgy én sem a szex miatt akarok ott aludni, mert ahogy írtam az még suli után hazafele beugrok hozzá és már meg is van... bármikor megtörténhet. Viszont már szeretném én is és a barátom is kipróbálni azt, h milyen lenne együtt egymás karjaiban elaludni és fölkelni. :)) Szüleim mindig azt hajtogatják, hogy még kicsi vagyok. De mihez?:S
2008. ápr. 23. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!