Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret-e (még) a barátom?

Figyelt kérdés

Nem azért írom ki a kérdést,hogy olyan válaszokat kapjak hogy ti honnan is tudnátok ezt.Csak kiváncsiságból.szóval a barátom keveset foglalkozik velem.Ma találkozunk délután,mert utazik hozzám.Nehezére esik felhivni engem hogy mi ujság,meg hogy vagyok.Msnezni meg utálok vele,mert közbe mást csinál,nem úgy mint régen,egész nap hivogatott,meg msneztünk rengeteget.Élőben normális velem,de keveset tudunk találkozni,ezért eléggé elviselhetetlen számomra a helyzet.Kérdeztem hogy mi a baja velem,azt mondta semmi.De szerintem megunt vagy valami,de nem tudom hogy őt én miért nem érdeklem:(

Szerintetek?

2009. jún. 26. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle. Itt tényleg elég kevés a gondolatolvasó.
2009. jún. 26. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
viszonyulj hozzá ugyanúgy mint ő hozzád meglátod mi lesz a reakciója.
2009. jún. 26. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem leépítés alatt vagy. Ha viszonylag fájdalommentesen szeretnék szakítani, én is pont így csinálom. A lényeg, hogy szépen lassan kiábrándulsz belőle és így már meg sem lepődsz, mikor azt mondja vége. Nem szép dolog, de szerintem szebb, mint a napokig tartó zokogás...
2009. jún. 26. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ha nem változik vissza, akkor ha belehalsz is szakítasz vele, mert ez neked nagyon rossz így. Akkor majd kiderül, hogy az e amit az előző írt, mert ha nem enged el rögtön, akkor szeret ugyanúgy. A férfiakban van egy ilyen felsőbbrendűségi érzés, hogy ők többet engedhetnek meg maguknak, mert te úis ragaszkodsz hozzá. Ezért elkényelmesednek. Ezt pedig a 2. válaszoló módszerével lehet megoldani, ugyanolyan flegmaságot kell mutatnod felé, mint ő. Ha fontos neki a kapcsolatotok leesik neki a dolog...
2009. jún. 26. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is alig találkozok a barátommal, de ha van pénz a telónkon írunk sms-t egymásnak. Nekem is volt egy ilyesmi barátom, én sem értettem ezt a dolgot. Szerintem vannak ilyen hímneműek, akik nem mutatják ki érdeklődésüket a lány felé. Én sem bírtam soha az ilyesmit. Volt, amikor írtam neki sms-t és elég sokára válaszolt. Ki volt vele már a tököm. Kérdezz rá a dologra, ha találkoztok. De vannak ilyen fura emberek, tapasztaltam már. Elküldtem a francba sms-ben, mert azt hittem, hogy velem volt baja, de kiderült, hogy nem. De már késő volt... Mindenképp beszéljetek!!
2009. jún. 26. 12:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Szoktam vele úgy viselkedni,de nem érdekli...Játékfüggő,szóval gondolom azért baszik felhivni engem meg ilyenek

Meg azt mondja hogy ő foglalkozik velem...

2009. jún. 26. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Jééézusom... Játékfüggő? Vagy nem tudod, hogy mit jelent a szó és azért használod, vagy ha tényleg játékfüggő, akkor menekülj! Kb. mintha drogossal lennél...
2009. jún. 26. 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Tényleg játékfüggő...
2009. jún. 26. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
az en baratommal is szinte ez volt a hejzet............mig fel nem mergelodtem es ki raktam!......sztem is mond meg neki h ha nem valtozik a hejzet akkor vege.....es akk megtudod mit is akar:)sok sikert:)
2009. jún. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!