Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális vagyok és meleg. Lehet esélyem párkapcsolatra? 20/f
Van, de nem sok. És még ha találsz is olyat aki szintén a saját neméhez vonzódik, de aszexuális akkor is egy csomó más mindenen eldőlhet hogy összejöhettek-e vagy sem.
Én is ilyen vagyok egyébként. Csak most jöttem rá hogy azért nem jártam még soha senkivel mert előre féltem attól hogy a szex miatt nem fog működni a dolog.
Az előző válaszolók közt írta valaki hogy reméli összejössz a másik válaszolóval aki szintén ilyen. Hááát, elég egyszerű észjárásra vall ha valaki az hiszi hogy egy közös pont már elég ahhoz hogy két ember összejöjjön. Na mindegy, ez nem az én problémám.
de aranyos :) én meg nem vagyok aszexuális de mégse érdekel annyira a szex :D
előbb vagy utóbb megtalálod a párodat :)
20f
Nem vagy egyedül. Én is ilyen vagyok például. Az emberek kb 1%-a aszexuális és ennek az 1%-nak a 10%-a olyan aki homoromantikus férfi.
Ha nem találsz olyan férfit magad mellé akivel szeretitek egymást és mindketten aszexuálisok vagytok akkor még mindig köthetsz kompromisszumokat. Pl a vágy hiányának ellenére bevállalsz dolgokat a szexben, vagy nyitott kapcsolatban élhetsz ahol a másik fél azzal fekszik le akivel akar vagy akár élhetsz poliamoriában is. Ezek mind ritka dolgok, de hát maga az hogy aszexuális vagy és a saját nemedhez vonzódsz is ritka, szóval kénytelen vagy megbarátkozni a dologgal, ha nem akarsz egyedül maradni.
Ne hallgass azokra akik meg akarják magyarázni a dolgot. Orvosok sem tudják a választ. Egy névtelen jött-ment biztos nem fogja tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!