Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg a férjem?
Hát én mindenképpen rákérdeznék.
Egy kis mellékkérdés, ha amúgy se jó a házasságotok, akkor miért vállaltatok gyereket? ( a havi 1 alkalom az elég kevés)
Ismerős probléma...
Ha talán még nem is keres magának férfi partnert, nyilvánvaló, hogy izgatja a dolog. Előbb utóbb lépni fog, főleg, hogy veled mincs (elég) szex.
Megváltoztatni ezeket a dolgokat szerintem nem lehet, csak elfojtani. Beszélj vele, hogy mit akar? Marad veled és előbb-utóbb szexmentessé vállik az életetek, vagy kompromisszumként mindkettőtök "külsőssel" rendezi a szexuális életét, vagy különváltok.
" Lehet már ez az "új" élmény is elég lenne neki."
Ja. Ideig-óráig. Jobb ezt tisztázni, mert masszázs ide vagy oda előbb-utóbb lépni fog ha a pasik "is" izgatják.
Kérdezz rá.
Lehet, hogy nem is az övé, vagy valakitől poénból kapta, vagy valakinek nyomtatta vagy mit tudom én. Az is lehet, hogy csak kíváncsi volt.
Inkább az a fura, hogy kinyomtatta, hiszen az interneten minden fenn van, minek kinyomtatni. Lehet kamu a kérdés.
Egyébként egyszer én is találtam a férjem cuccai között egy melegekről szóló könyvet. Megkérdeztem az mi, kiderült, hogy azért volt ott, mert réges régen, mikor nagyon nagyon (értsd tényleg nagyon) sokáig egyedül volt, és nem volt sikere a nőknél bepánikolt, hogy biztos meleg, vett egy könyvet, mert meg akarta tudni hogy is megy ez a bu.ziknál, de rájött, 100 % biztos nem meleg, megnyugodott. Aztán a könyvet azzal a lendülettel el is felejtette, lomtalanításnál találtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!