Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg a férjem?

Figyelt kérdés
A férjem holmijai között eldugva találtam egy mappát benne tele kinyomtatott meztelen férfiakkal, meleg közösülés, durvább perverz sex..ritkán szeretkezünk (havi 1..) és már úton a gyerek..mit csináljak???
2012. máj. 14. 10:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%

meglehet, hogy az, de lehet magának se vallja be, úh azért a rákérdezéssel csak finoman...

egyébként biztos nem véletlenül vett el téged, úh ha még érez is vonzalmat férfiak iránt, biztos, h szeret :)

próbáld meg nem elrontani a házasságot, egy "Béla, te meleg vagy?" kérdéssel, sose fog megbízni benned, és nagyon rosszul fog neki, hogy leleplezted, inkább, hagyd, hogy idővel ő mondja el, ha úgy érzi

2012. máj. 28. 03:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Nemrég beszélgettem chaten egy fiatal(25 körüli fiúval).

Ő is én is melegek vagyunk.

És mesélte,hogy most fog feleségül venni egy lányt,és már úton a gyerek.

Mondtam neki,hogy ennek jó vége nem lesz,de nem igazán hitt nekem.

Gondolom majd pár év múlva elválnak.Ez lesz a történet vége.

Vagy az,hogy a feleség soha nem tudja meg és mellette fog tartani szeretőt.

Én nem tudnék így élni,de soha nem is fordult meg ilyesmi a fejemben.

2014. aug. 8. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!