Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, egy párkapcsolatban, ha más lányok is tetszenek?
Fiatalok, ezen jobb ha mielőbb túlteszitek magatok. Te is megnézel más csajt, a csajod is megnéz más pasit, és őt is meg fogják nézni. Ha a barátnődet nem nézik meg a pasik, az egy nagyon rossz párkapcsolatot eredményez.
A féltékenykedés MINDEN esetben megöli a párkapcsolatot.
Nyugodj meg, normális dolog, amennyiben csak megnézed.
Az ember mindenben meglátja a szépséget, nem csak a fiúk a lányokban és fordítva, hanem bármiben.
Nem kéne ennyire túlreagálni a dolgokat.
Én nő vagyok, és az engem is zavarna, ha sokáig nézegetne egy jó nőt a párom, ha velem van, de ha csak végignéz rajta, és ennyi, akkor nincs baj.
Én sem csukott szemmel járok, de egyáltalán nem olyan szemmel nézek a többi férfira, mert szeretem a párom.
A belső többet ér.
Kicsit félreérthetően fogalmaztad meg a kérdést.
Ha elmegy melletted egy szép lány,észreveszed nyilván ,hogy jól néz ki,de eztán mész tovább és nem hagy benned különösebb nyomot, ezzel nincs gond,de ha nyáladat csorgatva bámulod és képzelődsz róla milyen jó lenne megdugni, az már nem normális.
Nincs ebbol gond amig, nem akarsz tobbet. A nok is megneznek egy helyes pasit. Csak ne mszabad feltunoen csinalni.
A kapcsolataimban, mi mindig jot ^veszekedtunk^ ha lattuk h a masiknak tetszik valaki. Egy kicsi durcazas, meg ilyen szovegek h menj ahhoz a csajhoz/pasihoz ha jobban tetszik mint en. Persze egyikunk se gondolta komolyan. Jo moka! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!