Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdloow123 kérdése:
Én már nem tudom mi a helyes és a helytelen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kérlek segítsetek akármien válasz jó csak komoly legyen... :/ Én eggy 16 éves fiú vagyok.16 éves barátnőm van és már lassacskán 1 éve eggyüt vagyunk, sajnos konkrétumokat nem szeretnék elárulni esetleg nehogy felfedje a kilétem nem szeretnék bonyodolmakat a lényeg az hogy van amikor hosszú időre nem látjuk egymást. Többször is lebuktattam már olyannal hogy szivesen ment volna bulizni de nem úgy jött össze, vannak olyan dolgai amit egyszerüen nem birok felfogni pár szituációt, sokszor gyanakszom másik pasira...Most csak én bolondultam meg vagy ez beteges féltkéenység vagy mivan?:// teljsen tanácstalan vagyok.. :/2012. máj. 14. 01:11
1/5 anonim 

válasza:

törődj az önbizalmaddal. ha tudod, hogy melletted nincs nő aki félrelépne nincs ilyen probléma. ha kevésnek érzed, jön a para attól hogy más jobb lesz és megalázó helyzetbe kerülsz, elveszted.
2/5 A kérdező kommentje:
xDDDD
2012. máj. 14. 01:34
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a második kommentelőnek de most akkor bízzak magamban ez a lényege amit írtál?:)
2012. máj. 14. 01:35
4/5 anonim 

válasza:

Szia!
"Többször is lebuktattam már olyannal hogy szivesen ment volna bulizni de nem úgy jött össze"
Abban mi van lebuknivaló, hogy valaki el akar menni bulizni?
5/5 anonim 

válasza:

hát ahhoz bizonyítanod kell a magad szemében hogy bízz magadban. enélkül csak a hülyéknek megy, azért boldogabbak sokszor. az is lehet, hogy már bízhatnál magadban, csak régen bemagyarázták hogy nem vagy ok.. 2 évbe is beletelhet hogy ezt megoldd, de ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!