Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat egy 33 éves nő és egy 20 éves férfi között?
Hát nem érzem magam vénasszonynak. Életem és testem legjobb időszakát élem. Pl. soha nem kívántam és élveztem a szexet úgy, mint mostanság.
33/N
Köszi a válaszokat.
Én a nő vagyok, és a fiú érettebb a koránál.
Nehéz számomra ez a dolog a kor miatt.
ma 20.18-as vagyok.
Ha ezt nekem írtad ma 21:20-as akkor csak szeretnél közel lenni a 33-hoz..
Én 38 éves vagyok,és messze nem vagyok vénasszony..Ha te közel lennél a 33-hoz,akkor nem írtál volna ki ilyen hülyeséget,hogy a 30-on felüliek vének..
Kedves kérdező.
A kor nem lehet akadály.Ha jól érzitek magatokat,ha passzoltok akkor miért ne működhetne??Nálam is működik.
A férjem 9 évvel fiatalabb nálam,és több mint 10 éve házasok vagyunk..Míg a férjem mindig is komoly volt,addig én mindig is fiatal,gyerekes..38 évesen úgy érzem mintha csak 20 éves lennék.Élvezem az életet,és messze nem akarok még megöregedni..(amúgy is ez agyban dől el.Van aki 20 évesen is vénnek tartja magát..van aki 50 évesen is fiatalnak..
De levénasszonyozni egy 33 éves nőt..szánalmas gondolkodás..
Én is ismerek párokat ahol a nő az idősebb.
És működik.
Úgy érzem, hogy felborult az egyensúly... az én korosztályomban a férfiak vagy családosak vagy már nem és akkor a fiatal csajok felé kacsingatnak vagy még nem nőtlenek és vénlegények, ami megint nem egy jó dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!