Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutatod ki, hogy szereted a párod?
Szomorú, ha ezt meg kell kérdezni :(
Ez jön magától.
főzök neki finomságot
simogatom
becézgetem
elmondom neki, hogy szeretem
csókolom
ölelem
mosolygok rá
készítek neki ajándékot
hívom a mentőket
Megkérem hogy hozzon egy sört a hűtőből.
35/f
Kis kezemet magam elé nyújtom, tenyérrel felfelé,
majd ökölbe szorítom, és lassan kinyújtom a középső ujjamat.
- szavakkal: kimondom (hogy szeretem), becézgetem, kedvesen beszélek vele, gyakran ölelem, simogatom stb.
- tettekkel: odafigyelek rá, az igényeire; meghallgatom, megvitatok vele mindent, amit szeretne; gondoskodok róla minden helyzetben
- finomakat főzök, a kedvenc sütijeit sütöm
- hajnalban is felkelek inget vasalni (félig őszintén mosolyogva), ha nem jutott eszébe este mondani, pedig rá is kérdeztem...
- olyan filmet is megnézek, amihez amúgy nem lenne olyan nagy kedvem
- az ágyban is beleadok mindent
- bár ezerszer megvitattuk már a zoknik és a szennyes közti összefüggést, mégis találok random helyeken mászni készülő ruhadarabokat -> nem oktatom ki, csak mosolyogva hozzávágom vagy az aktuális ruhájába tömöm, esetleg a paplanja alá gyűjtöm őket, hogy lefekvés előtt szembesüljön velük
23/N
3as: hívom a mentőket
MiAFészkesfene?!
Kap sok puszit, megölelem, bókolok sokat, figyelmes vagyok. Meghallgatom a gondja van, és megnyugtatom ha ideges.
Örömet próbálok szerezni neki.
meg ilyenek...
3-as nyilván úgy értette, hogy ha a kedves "férjura" fuldokolni kezd a teli tál spagettitől, akkor nem ordít rá mérgesen, hogy "Mondtam, hogy ne zabálj olyan gyorsan apjuk!", hanem kedvesen hívja a mentőket, bízva a legjobbakban.
(Csak viccelek, nem megsértődni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!