Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 fiu 16 én 13 . nagyon tetszik már tudja is a probléma az h kollégiumba jár. Amikor megtudta h tetszik nekem azt mondta h nem baj csak nem lenne rám ideje. Most mi van?
már ne haragudj,de most poénkodtok??
12-13 évesen mély érzelmek még nem alakulnak ki egyátalán,mivel egyszerűen éretlenek vagytok érzelmileg,agyilag és lelkileg is,sőt testileg is,itt nem halálos szerelemről van szó hanem gyermeki fellángolásról,a 16 éves nem akart a kérdezőtől semmit,mert egy éretlen kislányról van szó,és ez a lényeg,attól,hogy tetszik nem kell belehalni majd elmúlik és jön a következő,nem akármiért mondta a srác hogy "nincs ideje", az embernek arra van ideje amire szakít időt,tetszik neked majd elmúlik és nem fog tetszeni,nem kell túlbonyolítani,még nagyon fiatalok vagytok,lesznek még az életetekben csalódások,szakítások,"szerelmek",egy-két igazi szerelem,öröm,bánat,ne lovagolj ezen sokáig mert nincs értelme
néhány emberbe kevesebb érzelem szorult mint 1 fadarabba..
érzelmileg eléggé érett vagyok testileg meg neki szerintem annyira nem számít hogya 2-8 ig dolgozol de 6 kor elakarsz menni valahova hiába szeretnéd nins rá időd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!