Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 fiu 16 én 13 . nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mogul kérdése:

Van 1 fiu 16 én 13 . nagyon tetszik már tudja is a probléma az h kollégiumba jár. Amikor megtudta h tetszik nekem azt mondta h nem baj csak nem lenne rám ideje. Most mi van?

Figyelt kérdés
Ezzel le akart koptatni? érdemes még próbálkoznom már volt h ott áltunk ketten és 20percenkeresztül egymás szemét néztük mozdulatlanul hosszan öleljük 1mást. Van esélyem?
2012. máj. 13. 15:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
egyet értek 15:41 ..akibe én vagyok szerelmes nem akarna megbaszni amire az elöbb finoman utaltál mert ő nem olyan
2012. máj. 13. 15:42
 22/31 anonim ***** válasza:
IGEN! Méghozzá azért, mert emberek vagyunk.
2012. máj. 13. 15:43
 23/31 A kérdező kommentje:
...ő érzékeny ,kedves,vicces,
2012. máj. 13. 15:44
 24/31 anonim ***** válasza:

már ne haragudj,de most poénkodtok??

12-13 évesen mély érzelmek még nem alakulnak ki egyátalán,mivel egyszerűen éretlenek vagytok érzelmileg,agyilag és lelkileg is,sőt testileg is,itt nem halálos szerelemről van szó hanem gyermeki fellángolásról,a 16 éves nem akart a kérdezőtől semmit,mert egy éretlen kislányról van szó,és ez a lényeg,attól,hogy tetszik nem kell belehalni majd elmúlik és jön a következő,nem akármiért mondta a srác hogy "nincs ideje", az embernek arra van ideje amire szakít időt,tetszik neked majd elmúlik és nem fog tetszeni,nem kell túlbonyolítani,még nagyon fiatalok vagytok,lesznek még az életetekben csalódások,szakítások,"szerelmek",egy-két igazi szerelem,öröm,bánat,ne lovagolj ezen sokáig mert nincs értelme

2012. máj. 13. 15:46
 25/31 A kérdező kommentje:
és ha majd összejövünk megírom és majd ott fogok örülni h nem vettétek tőle el a kedvem
2012. máj. 13. 15:47
 26/31 anonim ***** válasza:
álmodozz nyugodtan,de 13 évesen baromira nem ezzel kéne még foglalkozni...aztán azt is írd meg ha összejön veled mikor fektetett le max 1 évet adok neki de 1éven belül megfektet az tuti biztos,és akkor majd büszke lehetsz magadra...
2012. máj. 13. 15:49
 27/31 A kérdező kommentje:

néhány emberbe kevesebb érzelem szorult mint 1 fadarabba..

érzelmileg eléggé érett vagyok testileg meg neki szerintem annyira nem számít hogya 2-8 ig dolgozol de 6 kor elakarsz menni valahova hiába szeretnéd nins rá időd

2012. máj. 13. 15:50
 28/31 A kérdező kommentje:
nemfog megfektetni...
2012. máj. 13. 15:51
 29/31 anonim ***** válasza:
tudod mit ha majd tényleg érett leszel mondjuk úgy 19-20 évesen akkor gondolj erre a pár mondatodra vissza ki fogod magad röhögni,hogy mennyire érettnek hitted magad,érzelem van bennem nem is kevés,én csak jót akarok neked,naiv vagy fiatal,éretlen,és makacs vigyázz magadra azt javaslom,mert csúnyán megfogod járni ha nem vigyázol
2012. máj. 13. 15:53
 30/31 A kérdező kommentje:
lehet h most ez hülyén fog hangzani de ha megakarna fektetni 3 mp en belül hagynám ott...4 éve szeretem..biztos h ez fellángolás???
2012. máj. 13. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!