Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mogul kérdése:
Van 1 fiu 16 én 13 . nagyon tetszik már tudja is a probléma az h kollégiumba jár. Amikor megtudta h tetszik nekem azt mondta h nem baj csak nem lenne rám ideje. Most mi van?
Figyelt kérdés
Ezzel le akart koptatni? érdemes még próbálkoznom már volt h ott áltunk ketten és 20percenkeresztül egymás szemét néztük mozdulatlanul hosszan öleljük 1mást. Van esélyem?2012. máj. 13. 15:01
11/31 anonim válasza:
szerintem van esélyed...a volt pasimmal úgy jártam h ő 15 én 12 vtam. am ne foglalkozz olyanokkal akik olyanokat írnak, hogy "kicsi" vagy hozzá, ezek szerint nem voltak még szerelmesek...:) szedd fel a srácot:D
12/31 A kérdező kommentje:
köszi .hát remélem hogy így lesz.meg szoktunk menni haverokkal kirándulni 3 napra ott is csomót beszélgetünk..tök sok közös témánk van .
2012. máj. 13. 15:23
13/31 anonim válasza:
mondja a12-13 éves kislány,hogy a válaszolók nem voltak még szerelmese..bogárkáim már ne is haragudjatok de 22 évesen igenis tudom mi a szerelem és az amit ti éreztek az közel sincs hozzá, én is voltam 12-13 éves és amit szerelemnek hittem az közel sem volt az..inkább menjetek vissza babázni,vagy járjatok a saját korosztályotokban valakivel,max szájra puszi kézfogás, mert még az való nektek..egy 16 éves nem tud mit kezdeni egy 13 éves kislánnyal,erről ennyit
14/31 anonim válasza:
sztem van jövője ennek a kapcsnak:) 15:20as vagyok
16/31 A kérdező kommentje:
jó de csak h tudd idáig minden babám fej nélkül végezte..mrg ő más ..nem sp meg mizu mizu gyerek .szájrapuszi..ok..szeressük egymást aztán majd lesz valahogy lehet h te enyyi idősen nem voltál szerelmes de vannak érzékeny szeretetre vágyó emerek
2012. máj. 13. 15:30
17/31 anonim válasza:
A 15:25-össel egyetértek. 18/L
18/31 anonim válasza:
kislány,te sem vagy szerelmes..de hagyjuk is úgy látszik baromira nagyra vagy magaddal,inkább fogd fel,hogy egy 16 évesnek többre van szüksége,mint amit egy 13 éves kislány adhat,pl a testiségre ami neked nagyon korai,még 2 év múlva is korai lenne,neki meg azért már jobban szükséglet,habár 16 évesen azért még ő is fiatal,amúgy voltam "szerelmes",és ha hiszed hanem közel sincs az igazihoz,szóval szerintem 13 évesen ne akarj komoly kapcsolatot mert még éretlen vagy hozzá
19/31 A kérdező kommentje:
már volt kapcsolatom ott 2 és fél év volt a külömbség
2012. máj. 13. 15:40
20/31 anonim válasza:
ha Ti lennétek ugyanebben a helyzetben, akkor tudnátok parancsolni az érzelmeiteknek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!