Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha a párotokról kiderülne, hogy korábban prosti volt?

Figyelt kérdés
Csomó ismerősöm van, akik nem szegények, de nem is kőgazdagok, és pusztán azért mentek Svájcba prostinak, hogy mindenféle drága dolgot megvehessenek (LV táska, póthaj, drága kocsi, stb). Nem félnek, hogy egyszer szerelmesek lesznek, és kiderül? Fiúk, erre ti hogy reagálnátok? Pontosabban arra, hogy nem volt különösebb oka, nem árverezik el a rokkant szülei feje fölül a lakást, csak a jómód miatt.

2012. máj. 13. 00:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyivel undorítóbbak az örömlányok a diszkós "mindenkit lesz*pok, mindenkivel megd*gatom magam" lányokól.
2012. máj. 13. 11:04
 22/27 anonim ***** válasza:

A fő gond ezzel a történettel pontosan az, amit leirt a kérdező, hogy azért csinálják, hogy mindenféle drága dolgot megvehessenek. Ha a párod lesz, honnan fogod biztositani ezeket a dolgokat? Mert én úgy látom, ezek a nők tényleg a luxus végett csinálják, a csillogásért, és ezt a szintet később is szeretnék tartani.. Vagy ha abbahagyja, elmegy 3 műszakba robotolni valami gyárba ?

Amúgy nekem is volt egy ilyen csaj, akivel lehett volna kapcsi, szimpi is volt (emberileg), dehát ennnek tükrében is inkább hanyagoltam.. :( Meg persze ki tudja mit szedett össze közben.. :S

De az is nagy igazság amit az egyik válaszoló irt, hiszen máson is végigmegy egy fél város, most ha pénzt kér érte valaki, akkor itéljük el ? :)))

2012. máj. 13. 11:24
 23/27 anonim ***** válasza:
90%
ez különbözteti meg a rib@ncot a k.vától, annak legalább van annyi esze, hogy ne ingyen csinálja.
2012. máj. 13. 11:30
 24/27 anonim ***** válasza:

ahogy ismerem magamat arra gondolnék, hogy milyen hardcore lenne az a bizonyos szakmai tevékenység közben velem :D

szal nem, bár engem még csak a jövőben érintene ez a kérdés

F18

2012. máj. 13. 11:37
 25/27 A kérdező kommentje:

a diszkóban mindenkit leszopok mindenkivel dugok lányok semmivel sem jobbak ezeknél a prostiknál, sőt. ők is ugyanazért teszik, mint a prostik: hogy vegyen nekik a srác piát, ezt-azt. hogy-hogy ezek a csajok sosem a szegényebb srácokat környékezik meg egy diszkóban?

meg amúgy sem végletekben kéne gondolkozni, hogy jaj legalább egy prosti pénzt kér érte. igen, ez igaz, de attól még ez sem jó, meg elfogadható.

én nem tudom, nekem nem kellene olyan csaj, akit előttem napi 6szor megdugtak, és mindezt nem azért tette, mert nyomorog a családja, hanem csilli-villi cuccok miatt. az ilyen valsz mellettem is ugyanezt a csillogást akarná, tehát mellettem is kvázi k*rva lenne: dugna velem, azt kamuzná, hogy szeret, cserébe és halmozzam el mindennel. abban meg nem hiszek, hogy leállt vele és új életet kezdett. miért, hirtelen leállt a luxussal és hirtelen nem kellenek neki a márkás cuccok, drága kiegészítők, szoli, műköröm, smink?

2012. máj. 13. 13:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Egy normális férfi is addig örül a prostinak, míg a felesége nem az. Ez vonatkozik a tinikre is: ha megtudom hogy mit csinál a diszkóban, már bukta is.
2012. máj. 13. 14:34
 27/27 anonim ***** válasza:

önmagában szerintem is undorító ennek ellenére én úgy vagyok vele, hogy azt csinált a múltban amit akart.

ha egészséges, már befejezte és hajlandó abbahagyni, és csak én lennék neki akkor elfogadnám.

2014. máj. 10. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!