Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan és mikor mondtátok ki az első 'szeretlek' szót egy kapcsolaton belül?
hát én kb 3-4 héttel rá, az után mikor összejöttünk, mivel egy ilyen szó súllyal bír, és annak mondom, akit tényleg szeretek,
18/F
még akkor amikor a csajt még nem is ismertem vagyis nem ismert engem
bizonyos értelemben ez is kapcsolat
vizuális kapcsolat :)
Sehogyan és semmikor, mert még nem volt semmilyen kapcsolatom.
16/F
1.randi után.
de mielött találkoztunk már akkor oda-vissza voltam töle
16/L
3-4 nap után. Én már csak ilyen romantikus lélek vagyok. :)
27F
17 eves voltam es olyan 4 honap utan mondtam ki amikor epp egy felreertes miatt majdnem szakitottunk.. lattatok volna oromet:) azt mondta nagy ko esett le a sziverol es o is szeret, egyik legboldogabb napom volt! egyebkent szamomra is sulya van ennek a szonak, nem dobalozom vele csak ugy, ha kimondom az szivbol jon marpedig nekem ahoz szukseges egy kis ido, tenyleg..azota se mondtam egy ferfinak sem..:)
24N
Nálunk én mondtam ki először. (lány 22) De meg is bántam.. Kicsit iszogattunk,romantikázás csillagokat néztünk és akkor kimondtam. Erre ő kis szünet után másról kezdett el beszélni.Nagyon kínos volt..
Aztán kb 1hónapra rá a születésnapomon megkaptam életem legszebb ajándékát és akkor megismételtem.Na akkor már ő is kimondta,hogy szeret.A legszebb nap volt számomra. :)
Nem szabad szerintem visszatartani,ha komolyan érzed és kiakarod mondani mondd ki.Lehet megbánod..de lehet életed legszebb élménye is.Ezért megéri!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!