Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívás, mit csináljak? Ő mit érez?
Figyelt kérdés
Egy suliba járok egy sráccal, már ismerem jópár éve. Tavaly jött egy lány, akivel LB-k lettünk. Összejöttek a fiúval, és egy évig jártak. Nemrég elkezdett nekem tetszeni a srác, és úgy tűnik, talán én is tetszem neki.
Mindig odajön hozzám, és szorosan mellém ül. Egyfolytában bámul, és gyakran közel hajol hozzám, úgy néz. Nem értem, mert néha meg alig szól hozzám egész nap. Szerintetek mit csináljak? Bejövök neki egyáltalán? 14/L, ő szintén 14.
2012. máj. 12. 22:33
1/8 anonim válasza:
lábszagot szerintem.. most komolyan, honnan tudjuk hogy mit érez?
2/8 anonim válasza:
Kicsit nekem fura, ahogy viselkedik - de lehet, h csak rövidlátó. :)
3/8 A kérdező kommentje:
nemár, légyszi. rossz napod van? ne rajtam töltsd mér ki. köszönöm.
2012. máj. 12. 22:39
4/8 Szulfát válasza:
Komolyan mondom hogy rá sem ismerek a korombeliekre,ami a viselkedést illeti.Ha nem tudod,akkor miért nem kérdezed meg TŐLE?Mit gondolsz,mi jobban fogjuk tudni mint ő?Egy frászt.Ha valamit szeretnél,először mindig beszélj az ominózussal,és csak akkor kérdezz meg valaki mást ha nem volt egyértelmű,valamit még mindig nem értesz vagy ilyenek...de mi nem fogjuk tudni,ezt csak ő tudja,szóval kérdezd csak meg bátran.
5/8 A kérdező kommentje:
Fúú. köszi szépen:)
2012. máj. 12. 22:44
6/8 Szulfát válasza:
Csak még egy gondolat:-a "bejövök neki vagy nem" kérdésben,ha csak minket kérdezel akkor nem jutsz sokkal előrébb,meg fognak oszlani a vélemények.ha pedig csak vársz,hogy legyen valami,akkor is csak a két lehetőség lebeg a szemed előtt és nem tudsz dönteni hogy mi is zajlik most.De ha tőle kérdezed akkor megkockáztatod az igen is hiszen a nem már alapból benned van("de mi van ha mégsem" vagy hasonló formában)
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem kéne kötözködni vele. 14 éves, nem feltétlenül tudhatja, mit érez a másik, úgyhogy drága többiek!!! Ne bántsátok már!!! Amúgy meg a viselkedése egyáltalán nem fura. A fiúk ebben a korban nem fejezik ki annyira egyértelműen az érzéseiket, tudom, közhely, de így van... A megkérdezést meg hanyagolnám, mert még ha kialakulóban is van valami, mindent elronthatsz vele. De amúgy a 14 év körüli fiúk hasonlóan szokták kifejezni az érzéseiket, szal ez jelenthet valamit... A barátnődnek hogy udvarolt? Ugyanígy, mert akkor biztos siker!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Ők egy barátom lévén jöttek össze, de a dolog nem működött valami jól... mindig balhéztak, meg a bnőm felől ment a féltékenykedés... hát nem tudom. de a csaj ment oda akkor kezdeményezni. és közel nem voltak előtte olyan jóban, mint mi most...
2012. jún. 3. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!