Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek törjem magam, ha az eredmény az 131456-dik próbálkozásra is egyenlő a nullával?
Te beteg vagy...
Tudod, ha olyannal akarsz összejönni, aki undorít, simán levágja...
Azért nem jönnek veled össze, mert elég igényesek, még a rondák is, hogy egy ilyen primitív, senkivel mutatkozzanak...
a lányok egyből levágják ha nem tetszenek neked, mivel a metakommunikációs analizáló készségük sokkal fejlettebb nekik mint nekünk.... szal vágják ha csak kényszerből akarod őket :D
f18
Ne bántsátok már a kérdezőt!
Én megértem, ugyanis én is próbálkoztam már csúnya lányokkal is és még bunkóbbak voltak sokszor, mint egy szép lány. Hihetetlen, de igaz!
Szép lányok közt is vannak bunkók, flegmák, beképzeltek rendesen, de normálisabbakat is inkább az átlagos vagy szebbek közt találtam eddig azt is elmondhatom.
Én is próbálkozom, manapság nagyok az igények, nem csaka lányoknál a fiúknál is.
De a lányoknak jobb dolguk van, ők csak válogatnak a sok jelentkező közül, aki szép az különösen jól járt.
Egy fiú meg sokszor hiába helyes ( rám is több lány mondta már, hogy az vagyok ) mégsem jön össze semmi neki, mert a külső önmagában kevés, nekem nicns elég önbizalmam sajnos és emiatt mindig frusztrálva kezdeményezek, már érze előre, hogy úgysem vagyok elég jó ennek a lánynak sem, hiszen nem érzem magam elég jó pasinak.
ha itt ilyen a stílusod, kíváncsi lennék hogy a lányokkal hogy beszélsz!
az hogy szerinted csúnyák, nem jelenti azt hogy még hülyék is!!!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!