Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek törjem magam, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek törjem magam, ha az eredmény az 131456-dik próbálkozásra is egyenlő a nullával?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz nőt felszedni.
2012. máj. 12. 22:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Szerintem minden felfogás kérdése :) 20 éves koromig 1 nőm se volt kesereghettem volna mégse tettem, aztán változtattam a felfogásomon és érdekes módon ha ismerkedni volt kedvem havonta lehetett volna másik csajom. Persze a fullos plázacicák nehezebb diók azok nagyra tartják magukat nem könnyű őket megkörnyékezni de az átlagos csajokat egész könnyen belehet fűzni ha a jó oldaladat mutatod és van némi kurázsi benned :) 22/F
2012. máj. 12. 22:24
 12/31 anonim ***** válasza:
Igaz, minek is törnéd magad, szegény sértett férfi.
2012. máj. 12. 22:24
 13/31 A kérdező kommentje:
Én próbálkoztam és kezdetektől fogva csak kövéreknél próbálkoztam amire sokat azt állítják ronda.
2012. máj. 12. 22:28
 14/31 anonim ***** válasza:
Ne add fel, próbálkozz csak. Bár lehet olyanra kéne várnod aki tényleg tetszik, vele biztos könyebben menne.
2012. máj. 12. 22:29
 15/31 A kérdező kommentje:
De lám ott sincs könnyű dolga az embernek.
2012. máj. 12. 22:29
 16/31 anonim ***** válasza:
7%

legyél páwa, akkor tuti lesz csajod

úgyis a 90% várja a herceget fehér mocin, lehetőleg divatmajom legyen

2012. máj. 12. 22:30
 17/31 Callunas válasza:
Nem nehéz csupán oldódni kell :) a lényeg hogy ahol sokan vannak az esélytelen egy helyről csak egyet közvetlen környezetedből ne próbálkozz csak ha bejött már pár !! A csúnyák néha nehezebbek keress szeretethiányosakat könnyen észreveszed őket és légy vicces de ne túlságosan :)
2012. máj. 12. 22:30
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg, hogy kizárólag csak barátként közeledsz a lányokhoz. Sok lányt elriaszt ez a rámenősség ha azt érzik akarsz tőlük valamit. Viszont egy barátot viszonylag könnyen szerez az ember. Barátként lesz rá lehetőséged jobban megismerni őt és neki is téged. Ha elkezd bízni benned van esélyed a kapcsolatra.
2012. máj. 12. 22:34
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
te hülye vagy ember!! életemben nem hallottam még olyan ostoba emberről aki direkt olyanokkal próbálkozik aki nem tetszik neki! te pedig ilyen vagy. ébredjél már fel!! a csajok simán kiszúrják h nem is tetszesz nekik, plusz amellett azt is h egy osotba nyomoús barom vagy! Próbálkozz azoknál akik tetszenek neked, belsőleg vagy és külsőleg, sokkal több esélyed lesz. De ennyire beteg gondolkozással igazából sok jóra ne számíts, teljesen hülye vagy. bocs.
2012. máj. 12. 22:34
 20/31 anonim ***** válasza:
Basszál be istenesen, oldott erkölcsök, és van mire fogni ha pofára ejtenek, miért vagy tapló.
2012. máj. 12. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!