Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a lanyommal?

Figyelt kérdés
A lanyom 15 eves es 31 eves pasija van,hogy valasszam szet oket?
2012. máj. 12. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
semmit. hagyjad őket békén, mert ha a pasit elüldözöd, akkor valószínűleg a lányodat is. persze nehéz lehet megbékélni vele, de szerintem az lenne jó.
2012. máj. 12. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A pasival kell beszélned. Randa dolog, de én megfenyegetném, hogy mindenkinek elújságolom (főnöke, barátai, családja) hogy megrontotta a kiskorú lányomat. Aztán ülhet szépen az élete romjai fölött egész nyugodtan.
2012. máj. 12. 21:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Valaki aki tudna tanacsot adni privit is irhat
2012. máj. 12. 21:34
 14/15 anonim válasza:
87%

saját tapasztalatot mondok el...

14 éves voltam,amikor egy akkor 27 éves pasiba belezúgtam,anyáék tiltottak minden.én szerettem.titokban jártunk,11 hónapig együtt voltunk,végig hazugságban éltem...a tiltással azt érték el a szüleim,hogy még csak azért is...aztán rájöttem hogy úristen én még milyen fiatal vagyok és nincs szükségem ilyen kapcsira még.

most 21 vagyok és még mindig bennem van ez a tüske.a férfi imádott,és bármit megtett volna anyáéknak.lehet a lányod udvarlója is ilyen.ülj le velük együtt dumálni! ne mard el a saját lányod,hanem segíts neki.tudod ebben a korban "menő" idősebb fickókkal kavargatni...

sok szerencsét!

2012. máj. 12. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Vezesd rá a pasit, hogy ez nemnormális, természetellenes, amit tesz.

Ha nem hat a szép szó, keress egy jogászt, aki tud segíteni.És ezt közöld a pasival, is, hogy meg fogod tenni. Vagy, ahogy írták, tudd meg, hol dolgozik, és beszélj a főnökével, ezt is a tudtára adhatod.

A lányodnak még a gyerekkorát kéne elnie, nem egy mondhatni vénemberrel lennie.

Esetleg vegyél nekik 2 jegyet Iránba, ott felkasztják a pedofilokat. :D

2012. máj. 13. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!